Gyámügy meddig helyezhet el máshova ha egyáltalán teheti?
Sziasztok!
Kérlek szépen benneteket normális épelméjű válaszokat várnék csak és valami biztatás félét...
A helyzet azt hogy édesapám édesanyám külön élnek én apuval lakom. 17 éves lány vagyok.
Most hogy van ez a helyzet ugye nem lehet iskolába járni csak online oktatás ami nagyon nehezen megy nekem (alapból is nemhogy így)
Na, anyukámat ma felhivta a családsegítő hogy gondok vannak velem.. bejelentkezek online órákra viszont feladatokat nem küldök vissza. Ezért hétfőn lesz egy beszélgetés amin nemtudom mi lesz.
Nagyon félek..tudom egyem amit főztem..
Az lenne a kérdésem hogy a gyámügy kiemelhet engem a családomból és ezmiatt kerülhetek más helyre? Januárba töltöm majd a 18at..
Tudnátok nekem ebbe segíteni? Tapasztalatokat ha esetleg van elmondani illetve milyen jogszabályok vonatkoznak erre a témára?
Előre is köszi!
Nézd ha első alkalom,hogy hibáztál akkor miért vennének el apudtól?
Elmész szépen válaszolsz őszintén a kérdésekre ennyi.
Oksi, köszi
Igen első alkalom pont ezért is vagyok beparázva kicsit
Most ez így lett. Ez az egy bajuk volt hogy nem küldtem vissza a feladatokat ( online órákon MINDIG jelen voltam...)
Szüleimet a suli nem is értesítette egyből a családsegítőt(ott egyből értesítették a gyámhatóságot)
Most rám vannak szállva egy szabad percem sem lehet mert a kérdéseikkel traktálnak illetve azzal ha nem végzem el a sulit szar se lesz belőlem.
Illetve már azzal is fenyegetőztek hogy erre az egy évre spec.nevelőszülőkhöz raknak ha nem javítok szoros időn belül..
Mit tegyek?
Mi van?!!!?????
Na nem!!!
Jogilag nincs ilyen!!!!
Fenyeget a gyámhivatal????
Kérlek megírnád privátban mi volt a szüleid válásakor és milyen zürzavarok voltak a hivatalok , hatóságok felé?!
Ezek infók nélkül nem tudok segíteni! Nem a magánügyeidet akarom turkászni de muszáj lesz egy hangyányit.
Tudom milyen mocskos és aljas a gyámhivatal... De ilyet semmikép nem tehet .
Várom üzeneted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!