Ha facebookon kamuzok a kijárási tilalommal kapcsolatban akkor elvisznek a rendőrök?
Figyelt kérdés
Elég ismert facebook oldalakat szerkesztek, csoportokban tevékenykedek, természetesen álnéven és nagyon sok követőm van. Persze gyíkok, de imádok röhögni azon, hogy elhiszi a sok maki, hogy miket írok. Ez csak hobbi, amúgy csak egy egyszerű buszsofőr vagyok így van időm, főleg ha váltós vagyok. Ezért is jó ez a meló. :D
Kitaláltam azt, hogy mondjuk 19:57-kor léptem haza egy ismerősömtől és a katonák már állítják a kordonokat és orosz akcentussal mondják, menjek otthonomba.
Sok csóka elhinné mert ezek rettegők , se munkájuk se bátorságuk meggyőződni az ellenkezőjéről.
Jó lenne kiírni, csak következményektől tartok. Ne ítéljetek el miatta, mindenki majd azt kapja a sorstól amit megérdemel, tisztába vagyok vele, hogy a pokolra jutok.
2021. febr. 9. 08:17
11/11 anonim válasza:
10. Én elhiszem neked, csak hogy... Ez azért gáz. :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!