Mit gondoltok egy olyan lányról aki facebook-on katonákkal és fegyverekkel kapcsolatos oldalt üzemeltet?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint furcsa,hogy pont egy lány foglalkozik vele.
Itt az oldal és egy lány üzemelteti.Kérdeztem miért pont ilyenekkel foglalkozik,azt mondta érdekli az ilyen dolgok.
2016. máj. 12. 16:50
1/11 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különös, nekem is volt ilyen lány ismerősöm.
2/11 A kérdező kommentje:
És senki nem szólja meg emiatt.Szerintem nem illő egy lányhoz.
2016. máj. 12. 16:59
4/11 A kérdező kommentje:
Miért?Nekem csak furcsa hogy számos fiú sem foglalkozik ilyennel.De egy lányt meg nagyon érdekli.
2016. máj. 12. 17:05
5/11 anonim válasza:
Azért, mert nem csak furcsa neked, mert behatárolod fejben, melyik nem mivel foglalkozzék. A neme miért zárná ki, hogy ezzel foglalkozzon?
6/11 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy ez rossz,inkább szokatlan a számomra.Ez inkább olyan férfias munka.
2016. máj. 12. 17:11
7/11 anonim válasza:
Tehát az furcsa, ha egy lányt olyan férfiak érdeklik, akik kifejezetten férfias munkát végeznek?
9/11 A kérdező kommentje:
7-es vagy inkább ő végezne férfias munkát.
2016. máj. 12. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!