Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról aki facebook-on katonákkal és fegyverekkel kapcsolatos oldalt üzemeltet?

Figyelt kérdés

Nekem személy szerint furcsa,hogy pont egy lány foglalkozik vele.

[link]

Itt az oldal és egy lány üzemelteti.Kérdeztem miért pont ilyenekkel foglalkozik,azt mondta érdekli az ilyen dolgok.

2016. máj. 12. 16:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hogy valószínűleg nem az a barbie baba típus, hanem egy elszánt, kiálló, kemény nő lesz.

Nekem gimiben volt egy ilyen osztálytársam, már első évben azon gondolkodott, hogy mit kell tennie, elvégeznie, beszereznie, hogy katonáskodhasson érettségi után. Az AK-47-es volt a szerelme, a fegyverekkel kelt, feküdt. És nem terrorista akart lenni, nőként komolyan gondolta, hogy egyszer katona lesz és háborúba fog menni. Azóta is ezért dolgozik.

És ami érdekes... annak ellenére, hogy gimiben a diákok 70%-a lány volt, a fiúkat mégis sokkal inkább ő vonzotta, nem azok, akik annyira nőiesek akartak lenni.

2016. máj. 13. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!