Az ügyészség miért "nagyzol" olyan hírekkel, ami senkit nem érdekel?
Minden nap olvasni szoktam a police, a bíróság, jogászvilág, és az ügyészség oldalát.
A sajtóhírekbe minden nap tele van ikyenekkel, hogy " Eredményes letartóztatási idnítvány, meg indítványozzák ennek meg ennek xy-nak letartóztatását stb.stb.
Az ügyészség arra nem gondol, hogy ezek a hírdk senkit nem érdekelnek, átlag emberek ezt nem olvassák. Átlag embernek eszébe se jut, hogy leűl a net elé és az ügyészség oldalát nézze. Ilyen oldalt csak azok aszoktak nézni, akik kapcsolódnak valahogy a büntetőügyekhez.
Fura, hogy tele van az előbb említett hírekkel nap mint nap az ügyészség honlapja. Megmondom őszintén, hogy 5x voltam büntetve, jelenleg 2 büntetőeljárás folyik ellenem, az egyik nagy ügy, de sosem indítványozták a letartóztatásom csak gogdán voltam egy éjjszaka. Ennyi.
Miért tesz ilyeneket az ügyészség honlapja közzé, amit írtam?
Ez érdekel szerintetek valakit pl egy átlag embert?
*fogdán
Csak a tárhelyet foglalják feleslegesen.
Olyan ez, mint a Kossuth Rádióban a vízállás jelentés. A kutyát sem érdekli, és kb 5 percig sorolja a számokat.
Akit meg érdekel biztosan nem a Kossuth Rádióban kapcsol oda, hanem megnézni az interneten.
"Olyan ez, mint a Kossuth Rádióban a vízállás jelentés. A kutyát sem érdekli,"
Tévedsz.
A hajósokat igenis érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!