Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az ügyészség miért "nagyzol"...

Az ügyészség miért "nagyzol" olyan hírekkel, ami senkit nem érdekel?

Figyelt kérdés

Minden nap olvasni szoktam a police, a bíróság, jogászvilág, és az ügyészség oldalát.

A sajtóhírekbe minden nap tele van ikyenekkel, hogy " Eredményes letartóztatási idnítvány, meg indítványozzák ennek meg ennek xy-nak letartóztatását stb.stb.

Az ügyészség arra nem gondol, hogy ezek a hírdk senkit nem érdekelnek, átlag emberek ezt nem olvassák. Átlag embernek eszébe se jut, hogy leűl a net elé és az ügyészség oldalát nézze. Ilyen oldalt csak azok aszoktak nézni, akik kapcsolódnak valahogy a büntetőügyekhez.

Fura, hogy tele van az előbb említett hírekkel nap mint nap az ügyészség honlapja. Megmondom őszintén, hogy 5x voltam büntetve, jelenleg 2 büntetőeljárás folyik ellenem, az egyik nagy ügy, de sosem indítványozták a letartóztatásom csak gogdán voltam egy éjjszaka. Ennyi.

Miért tesz ilyeneket az ügyészség honlapja közzé, amit írtam?

Ez érdekel szerintetek valakit pl egy átlag embert?

2021. febr. 5. 12:49
 1/6 A kérdező kommentje:

*fogdán

Csak a tárhelyet foglalják feleslegesen.

2021. febr. 5. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál, hogy az általad említett lapok szakmai közösségnek szólnak? Van pénzügyi, adó, építész, gépész és számos más lap, amit az átlag közönség nem is tud, nemhogy olvas.
2021. febr. 5. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor te nem vagy átlag.
2021. febr. 5. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért csak érdekel valakit, pl az olyanokat is, mint te, különben nem olvasnád MINDEN NAP!!!!
2021. febr. 5. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

Olyan ez, mint a Kossuth Rádióban a vízállás jelentés. A kutyát sem érdekli, és kb 5 percig sorolja a számokat.

Akit meg érdekel biztosan nem a Kossuth Rádióban kapcsol oda, hanem megnézni az interneten.

2021. febr. 5. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan ez, mint a Kossuth Rádióban a vízállás jelentés. A kutyát sem érdekli,"

Tévedsz.

A hajósokat igenis érdekli.

2021. febr. 6. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!