Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bíró miért félti és miért...

A bíró miért félti és miért áll az ügyészség pártján?

Figyelt kérdés

Volt, hogy vádlottként tárgyaláson észrevételeimben többször mondtam, hogy az ellrnem folyó vádat az ügyész és a vezető ügyész hamisan állapította meg, nem bizonyíték alapján, hanem az előéletem alapján meg, hogy nem vagyok szimpatikus arcra a vezető ügyésznek.

Ekkor a bíró figyelmeztetett, hogy ez akár bűncselekmény és hagyjam abba, ne vádoljam hamisan az ügyészség embereit.

Pedig kedves szèp természetes hangon mondtam.

Tekintettel arra, hogy a bíró sosem örűlt neki, hogy ilyet mondtam, arra gondoltam, hogy nagyon félti az ügyészség embereit.

Miért annyira fontos és miért ennyire az ügyészség emberei mellett áll, mikor nem kollégák, hanam az ügyészség és a bíróság két külön cég?

Azt hittem, hogy a bíró független, az ügyészségtől, a védőtől, a vádlottól, mindenkit meghallgat, mindenki egyenlő neki.

2021. febr. 4. 14:05
 1/1 MDaniel98 ***** válasza:
Csak feltétlezésekbe bocsátkoztál, és van olyan bíró, aki ezt nem szereti.
2022. júl. 24. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!