Vannak köztetek olyanok, akik megszegték a kijárási tilalmat?
Figyelt kérdés
Mit mondtak a rendőrök? Mennyit kellett fizetni a szabályszegésért?2021. jan. 28. 13:21
1/11 anonim válasza:
Nincs is kijárási tilalom, csak korlátozás van...
2/11 A kérdező kommentje:
"Este 8 óra és reggel 5 óra között kijárási tilalom lépett életbe november 11-től, mindenkinek haza kell érnie este 8 óráig."
2021. jan. 28. 13:29
3/11 anonim válasza:
Igen. Amikor anyámat kellett ápolnom akkor 8 óra után tudtam csak hazaérni több alkalommal is.
4/11 anonim válasza:
Volt ejnye bejnye majd hazakísért a két járőr és közben jót beszéltünk. Nem büntettek meg.
17L
5/11 anonim válasza:
Minden nap megszegem.
Semmit nem mondtak a rendőrök, meg sem állnak ilyen marhaságért.
6/11 anonim válasza:
Folyamatosan megszegem. Még soha nem állítottak meg.
7/11 anonim válasza:
Egyéni vállalkozó vagyok, valóban dolgoztam 8ig, fél9kor kaptak el a yardok és nagyon meg akartak büntetni, hiába mutogattam a szerszámaimat és a bélyegzőmet. 5 perc veszekedés után végül nem büntettek meg.
8/11 anonim válasza:
Igen. 200.000ft a büntetés.
Maszk nem volt rajtam , és este 8 után az utcán voltam..:D
9/11 anonim válasza:
A múltkor 501 méterre vittem szarni a kutyát.
10/11 anonim válasza:
Sajnos még nem mert amúgy se szoktam 8 után kint lenni.Viszont a kijárási korlátozást rendszeresen megszegtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!