Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jó estét! Valóban megszegtem...

Jó estét! Valóban megszegtem a kijárási tilalmat?

Figyelt kérdés
Tegnap este jókora csőtörésünk volt, gyakorlatilag a fél lakótelep víz nélkül maradt. Én ezt vészhelyzetnek gondoltam, ezért este fél 10 körül kiugrottam a helyszínre informálódni - pár méterre tőlünk voltak a munkálatok. Az egész nem tartott 3 percig... Fel is tettem az infót a netre segítségképpen a helyi csoportnak, de egy "kedves" ismerős nekiállt kukacoskodni, hogy miért sértettem meg a tilalmat? Mármost: ilyen esetben feljelenthetnek? Tényleg csak kíváncsi vagyok... És mennyi a büntetés amúgy? Köszönöm a segítséget!
2020. dec. 19. 23:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
🙄, ez nem nyomós indok...nem hiszem, hogy feljelent, de az internet nem felejt..
2020. dec. 19. 23:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged is érintett a csőtörés, akkor szerintem nyomós indok.

Amúgy, ha akkor és ott nem találkoztál rendőrrel, utólag a kutyát nem fogja érdekelni, hogy te X nappal ezelőtt, hh.mm. óra perckor lakáson kívül voltál.

2020. dec. 20. 00:01
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

Védekez azzal, hogy a Grófóék meg voktak vagy 200 a zemetésen, szóval ha feljelentenek akkor mondhatod hohy ez kivételezés.

De nem fognak úgysem.

2020. dec. 20. 00:24
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Biztos miattad fog kihalni az emberiség most már. :) Kimentél és megfertőztél egy macskát, aki utánad arra ment.

Szerintem nem terjesztetted a vírust, de aki beszólt az biztos ott nyomult egész nap a plázában karácsonyi ajándékokat venni, 8-ra persze hazament átadni a családtagjainak a vírust, aztán te meg nem nézheted meg mikor lesz vizetek.... Úristen de sötét lehet az aki kötekedett.

2020. dec. 20. 01:24
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Jó káder az illető, remélem vállon veregeti magát ezért... Az ilyenekről van egy véleményem.

Grofó family kell a fidinek szavazni. Ha azokat elővennék, a vajdák nem hiszem, hogy annyiban hagynák a dolgot, a többi pedig követné őket. Ami egyébként dícséretes, h összetart a cigányság, nem úgy mint sok magyar. Lásd esetedben, idióta feljelent téged. Hát az ilyen igyon fertőtlenítőt.

2020. dec. 20. 01:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Nyugi nem fog szerintem, csak simán be van savanyodva.
2020. dec. 20. 05:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértetted meg.
2020. dec. 20. 07:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy megsértetted, vagy sem? Nem vegzált a rendőr, ha netalántán valamelyik vírusfasiszta feljelent, akkor kamuzd be, hogy kutyát sétáltattál, akkor is, ha nincs kutyád.
2020. dec. 20. 08:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Kemény, hogy tényleg visszatért az 50-es évek. Felnőtt emberek attól rettegnek, hogy megszegték ezt a nevetséges tilalmat, a szomszéd meg még rátesz egy lapáttal, hogy feljelentéssel fenyeget. Inkább azt a kormányt kellene elküldeni a fenébe, hogy ilyen szabályokat mer hozni.
2020. dec. 20. 17:33
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Szervek nagy ívben tesznek rá,ma hajnalba még városba kocsikáztunk haverokkal főúton két katonai teherautót is otthagytunk a fenébe.Mindenki l..szarja már az egészet,jogosan.
2020. dec. 20. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!