Jó estét! Valóban megszegtem a kijárási tilalmat?
Ha téged is érintett a csőtörés, akkor szerintem nyomós indok.
Amúgy, ha akkor és ott nem találkoztál rendőrrel, utólag a kutyát nem fogja érdekelni, hogy te X nappal ezelőtt, hh.mm. óra perckor lakáson kívül voltál.
Védekez azzal, hogy a Grófóék meg voktak vagy 200 a zemetésen, szóval ha feljelentenek akkor mondhatod hohy ez kivételezés.
De nem fognak úgysem.
Biztos miattad fog kihalni az emberiség most már. :) Kimentél és megfertőztél egy macskát, aki utánad arra ment.
Szerintem nem terjesztetted a vírust, de aki beszólt az biztos ott nyomult egész nap a plázában karácsonyi ajándékokat venni, 8-ra persze hazament átadni a családtagjainak a vírust, aztán te meg nem nézheted meg mikor lesz vizetek.... Úristen de sötét lehet az aki kötekedett.
Jó káder az illető, remélem vállon veregeti magát ezért... Az ilyenekről van egy véleményem.
Grofó family kell a fidinek szavazni. Ha azokat elővennék, a vajdák nem hiszem, hogy annyiban hagynák a dolgot, a többi pedig követné őket. Ami egyébként dícséretes, h összetart a cigányság, nem úgy mint sok magyar. Lásd esetedben, idióta feljelent téged. Hát az ilyen igyon fertőtlenítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!