Jó estét! Valóban megszegtem a kijárási tilalmat?

ha valakit érint az hogy víz nélkül marad az szerintem nem létezik hogy ne lenne nyomós ok. az alapvető közművesített cuccok az létszükséglet: víz gáz villany...
ha egy rendőrnek elmondanád hogy esélyes volt hogy víz nélkül maradsz, nem létezik hogy azt mondaná, hogy az nem létszükséglet. ez egyébként abból is megmutatkozik, hogy meg is jelentek a szakemberek. ebből indulj ki. ha a tilalom alatt igen is szakembereket hívtak, mert nem ért rá reggelig, ez pont mutatja hogy JOGOS volt az érdeklődésed lesz e vized. ha indokolatlan lett volna, a szakemberek vártak volna.

Azt nem értem ha a bulikára fogják az egészet, miért nem szondáztatnak embereket 8 után a taxikban, utcán, bárhol, a "bulika" alkohollal jár együtt, ki tudnák szűrni azt amit akarnak. A normális emberek meg pl pár szomszéd egész napos szemétégetése után mire végre kitisztul az utca levegője, kimehetnének járni egyet este, vagy hazamehetnének később a közeli családtagtól békésen.
Így csak azt érik el hogy minden "bulika" amit annyira el akarnak kerülni, ottalvós. Most ezzel sokat nem tettek a vírusvédelemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!