Feljelenthetek egy olyan valakit, akiről tudom, hogy prostituáltaknak adja ki a lakását?
Figyelt kérdés
Foglalkozna ezzel a rendőrség vagy lesz**rná?2021. jan. 28. 00:34
21/30 anonim válasza:
Kérdező, itt a férfiak elég nagy százaléka jár prostihoz, úgyhogy ne csodálkozz, ha elkezdenek ócsárolni:D
23/30 anonim válasza:
21: Na ja, én is járok. Persze én Hollandiában, ahol totál legális. De a lényeg, hogy sok nehezen ismerkedő, antiszociális vagy intorvertált embernek ez az egyetlen vigasza a párkapcsolat hiányára.
24/30 anonim válasza:
#21: Azért nem mindenki jár prostihoz, én sem. Házhoz jön :-)
25/30 anonim válasza:
24: Az ilyenfajták, mint a kérdező, képesek a prostifogadó szomszédot is feljelenteni.
26/30 anonim válasza:
17) mondjuk hogy tud róla.és ezután mi lesz?folytasd.
27/30 anonim válasza:
Nyugi, párhetente tesz fel egy iylen " spiclis " kérdést.
28/30 anonim válasza:
Az miért nem elég indok, hogy a Szomszédja a prosti? Élj te úgy, hogy folyamatosan megy az ungabunga, és 40 percenként kétes alakok járkálnak az ajtód előtt. Ezt nevezik önsorsrontásnak.
29/30 anonim válasza:
6
Oké tedd meg a feljelentést. De imadkozz hogy a strici ne tudja kideriteni hogy ki volt a feljelentő mert akkor neked véged van
30/30 anonim válasza:
28-as teljesen egyetértek! Én sem szeretnék bordélyház mellett lakni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!