Feljelenthetek egy olyan valakit, akiről tudom, hogy prostituáltaknak adja ki a lakását?
Figyelt kérdés
Foglalkozna ezzel a rendőrség vagy lesz**rná?2021. jan. 28. 00:34
11/30 anonim válasza:
Fel.ahol qrva van ott jó eséllyel drog is akad tehát jó eséllyel kimennek házkutatni az elvtársak.kérdés mi a célod a feljelentéssel,ezt nem írtad le.
12/30 anonim válasza:
Nem tudom mi a célod vele, én is adtam már ki tudtom nélkül prostituáltnak a lakást. Kifizette a kauciót, mindig időben fizetett rendbe tartotta a lakást soha nem volt vele gond! Úgy tudtam masszőr szóval nem firtattam meg rám ez a része nem is tartozott.. Hát nem masszőr volt vagy legalábbis nem a klasszikus értelemben.
13/30 anonim válasza:
Már csak azt nem írtad meg, hogy mi közöd hozzá?
14/30 anonim válasza:
Ha nem találnak hitelt érdemlő bizonyítékot, akkor lehet hogy téged fognak elővenni...
Ám meg régóta bevett szokás az ilyen kéjlakoknál, hogy az örömlányokat betanítják, hazudjon szerelmet, azt nem büntetik sehol. Szóval még tettenéréssel se biztos, hogy megáll az ügy a bíróságon.
15/30 anonim válasza:
Végre egy besúgó. Kezdtem már hiányolni a besúgói kérdéseket.
16/30 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mi a motiváció a feljelentésre. Én sem szimpatizálok a prostitúcióval, de nem is zavar annyira, hogy ezzel Másoknak keresztbe tegyek.
17/30 anonim válasza:
De miért a tulajt akarod jelentgetni egyből? Inkább beszélj vele, hogy tudatában van-e annak, hogy mindenféle fertő alak odajár üríteni?
18/30 anonim válasza:
És ha prosti, akkor az rád mégis milyen károsító hatással van? Ha gondolod, nyugodtan jelentsd fel, de ha esetleg alvilági prosti, akkor kalkulálhatsz avval, hogy a megbízói könnyűszerrel rájönnek, kitől jött a Bejelentés. Ez esetben esetleg egyszer, mikor kilépsz az utcára, majd lefékez egy autó, berántanak, és elvisznek egy finom kis elbeszélgetésre, aminek jobb esetben csak néhány végtagod épsége látja majd a kárát. Úgyhogy én inkább átgondolnám.
19/30 anonim válasza:
#18: Tuti, hogy névtelenül akar jelentgetni.
20/30 anonim válasza:
19: Befolyásos maffiózók azt is lenyomozzák a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!