Mit lehet tenni, ha a kirendelt védőm srmmit nem tesz, semmit?
Amikor kérdeztem egyszer tőle valamit, hogy most várható az ügyembe ez vagy az, azt mondta felemelt hangon, hogy "Nem vagyok jós..."
Ezek a békéscsabai ügyvédek nem tetszenek nekem.
Majd szépen meghatalmazok egyet és azzal megyek, ezért a bíróságtól a tárgyalás elnapolását kérem, továbbítom az ügyemet a védőnek, hogy ismerje meg és máskor legyen tárgyalás, mert jogom van megfelelő időre, körűlményekre a védőmmel való felkészésre.
Mert jogom van shhoz, hogy a hatóság megfelelő IDŐT körülményt biztosítson avédőmmel a védekezésre.
Ha Debrecenből (Debrecenbe kedves jó ügyvédek vannak) viszek védőt, csatolja a meghatslmazást, de az iratokat átküldöm neki elektronikusan és idő kell míg átnézze mert nagy terjedelmű, az ügyvéd pedig tudja intézni a tárgyslás elnapolását.
Van egy ötletem, mit lehet tenni, de az gondolom nálad nem játszik.
Kézen fekvő volna beismerni, amit tettél, akkor enyhébb a büntetésed is. Aztán ha majd kijöttél, fejezd be a tolvaj életmódot! Vagyis hát nem tudom, én ezt tenném, ha a kirendt védőm nem tenne semmit.
Az lesz. A perbeszédekre Ő fog jönni, arra az egy tárgyalási napra. És van olyan védő, hogy csak egy tárgyalásra jön, sz utolsóra. Kb.50 ezer smiért eljön meg kb még 50 amíg ott van. Csak az ügyet meg kell ismernie.
Nem fogom beismerni, mert nem követtem el.
Debrecenben az ügyvédet felhívtam és elmondtam neki, hogy az elmeorvosnak elmondtam, hogy 2019 nyarán több sátrat kivágtam Drbrecenbe, az egyikből pénztárcát loptam, eldobáltam pénzt megtartottam.
Az ügyvéd nem örült neki, de ha letol, hogy miért kellet mondani, igaza van.
Sőt az a jó ügyvéd, aki nem úgyvsn, hogy megfizetik, neki mindegy, hanem a pénzért mindent megtesz, hogy ne legyen az ügyfelének gondja és, ha nem jót mond ki a terhelt, ha letolja ezért ügyfelét igaza van.
Levike, van egy tuti tippem!
Valld magad cigánynak, majd keresd meg valamelyik híres Putricsellit, akik direkt ezekre vannak ráállva, és akár ingyen is megcsinálja neked a tuti sztorit. Hogy csak azért vontak eljárásba, "azé mer cigány vagy".
Pl. Magyar Györgyöt ajánlanám...
:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!