Milyen úton, módon lehet fellépni ezekkel a bűnözőkkel szemben?
Figyelt kérdés
Soroksári vagyok és egyre tűrhetetlenebbé vált a helyzet. Többször is próbáltak betörni illetve betörtek a házunkba és a környékünkön több házba is, de a rendőrség tehetetlen az üggyel kapcsolatban, annak ellenére is, hogy ők is tisztában vannak kik az elkövetői ezeknek a bűncselekményeknek. A lakósok félnek fellépni ellenük, mert bármire képesek, még arra is, hogy kezet emeljenek arra vagy annak szeretteire, akik "beleköpnek" a levesükbe, Engem nő léterme többször minősíthetetlen szavakkal illetek és az utolsó alkalommal én is felemeltem a számát. 1hét múlva több tanú is van rá, hogy ellopták a kutyánkat, akit valószínűleg már elpusztult. nem bírom ezt a terrort és fel akarok lépni velük szemben. Bármeddig elmegyek, hogy orvosoljam ezt a problémát és megszüntessem ezt a nyomást.2010. aug. 14. 23:07
1/5 A kérdező kommentje:
A rendőrségen kívül milyen szervvel tudom felvenni a kapcsolatot, ami valóban foglalkozni kezd az üggyel és nem csak 1 lesz a sok aktából? Sajnos gyanítjuk, hogy a soroksári rendőrök korruptak és nem tesznek semmit. Önmagam ismétlem bármeddig elmegyek, hogy "kiirtsam" ezt a bandát innen.
2010. aug. 14. 23:09
2/5 anonim válasza:
Sajnos rendőrségen kívül senki. Ha egyedül veszed fel a kesztyűt, akkor téged fognak "kiírtani". Ezekkel szemben a hasonlóan illegális, jól szervezett bandák tudnák felvenni a kesztyűt. Sejtem miféle emberekről beszélsz amúgy...
A rendőrök különben nagyon profin tudják kezelni a trafit a zsíros kenőpénzekért.:(
3/5 anonim válasza:
legközelebb ne azt mond,hogy a tejfelszőke kisgyerekek épp most másznak át a kerítésen,hanem azt,hogy a gárdisták gyülekeznek a ház előtt és vannak vagy százan garantáltan öt percen belül ott lesz száz rendőr!
4/5 anonim válasza:
Én felkeresném a helyedben a Gárdát. Bár nem tudom, hogy most mennyire vannak betiltva.
5/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy az onbiraskodas buncselekmeny. Ha te teszel valamit ellenuk, a rendorsegen feljelethetnek es te kapsz erte buntetest. A rendorsegen kivul nem tud senki segiteni, de lehet venni fegyvert, ami elriasztja oket (nem igazit, vannak onvedelmi celra gazpisztolyok is, nem tudom, hogy azokra kell-e engedely). Talan ha azzal mesz ki, soha tobbe nem mernek zaklatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!