Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bíróság helyt ad vajon az...

A bíróság helyt ad vajon az indítványomnak?

Figyelt kérdés

Azt mondta a tanú és a keletkezett iratokból is kiderűl, hogy a pénzkazettából tűnt el 180 ezer forint Békéscsabán egykor. Miután engem előállítottak, csak mikor az iratokat megkaptam nyomozás lezárta után, derűlt ki, hogy voltak kint bűnügyi technikusok és egy fűltisztítóhoz hasonló pálcával dns mi tát vett, melyről fénykép van.

Igenám, de még utána mégsem zárult le a nyomozás, mert közölték, hogy nem a sértettet, hanem aki ment oda edzeni a gyanús viselkedésem miatt kérdőre vont, megfogott, hogy nem megyek sehová, mert bajom esik, lefújtam gázspray-vel és kitéptem magam a szorításáb, rlkezdtem futni de kiabált, hogy segítsenek, valamivel totál lefújtam, és két éppen az edzőteremből kilépő sportó utánamfutott és visszavittek, majd szóltak a tulajnak (edzőnek), hogy mi történt. A tulaj -állítása szetint- az irodája pénztárcájából 180 ezer eltűnt és folytatólagos kihallgatásomkor közölték, hogy ez rablás és még négy öt hónapig folyt a nyomozás, majd amikor idéztek még dns-t vettek tőlem.

Tekintett arra, hogy tőlem is dns-t vettek valamint a fémkazetta kinyitójáról is dns törletet vett a technikus, indítványoztam a rendőrségnek, hogy a tőlem vett és lemezkazettáról vett dnst vesse össze.

Elutasították, amit azzal indokoltak, hogy nem feltétlenűl kellett nekem a kinyitót fognom, meg azt a lemezkazettát többen is fogdossák nap mint nap.

Nevetséges az indokolás, mert az iratokból kiderűlt, hogy az a fémkazetta az edzőé, aki a tagdíjjakat teszi bele, mit fogdosná más, az ő szekrényében volt a fémdoboz. Ezzel totál hülyènek akar a rendőrség nézni vagy nem tudom.

A bíróságon felolvasta a bírónő a multkor az indítványomat és, hogy miért utasították el. Mégegyszer a bíróságon is megtettem ugyanezt indítványt és azt mindta a bírónő, hogy "Jó, majd a bizonyítás befejezése után dönt a bíróság az indítványról."

Márc 2-án lesz még egy 50 perces tv-n nézés felvételek, aztán iratismertetés és, akár a perbeszédek is lehetnek.

Vajon ennek a dns összevető kísérletnek vizsgálatnak a bíróság helyt fog adni, vagy elutasítja? Mi a gyakorlat?

Majd közlöm, hogy a rendőrség azt nyilatkozta, hogy azt többen is megfogják naponta közbe meg a tanú mondta, hogy az az övé, a saját szekrényébe tartja és Ő teszi az edzésdíjjat bele. És sántít ez a dolog.

Azért írtam le részletesen a történetet, hogy értsétek, hogy vajon miért is kell a dns összehasonlító vizsgálat, és hogy ezt elutasítja vagy helyt ad neki a bíróság.

2021. jan. 16. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
De hat ha te loptad volna el a penzt es a helyszinen meg is fogtak, akkor nem kellett volna megtalalni nalad az eltunt penzt?
2021. jan. 16. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel leszarják. Lóvé meglett?
2021. jan. 16. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Neked nem edzés kell, hanem nyelvtanóra, aztán pedig fogalmazásóra, de rögtön és rengeteg! Fájt olvasnom ezt a förmedvényt.
2021. jan. 16. 13:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Háromszor annyi pénz volt nálam amennyi eltűnt, mert nem odavalósi vagyok, messze lakok onnan, akkor amikor indult az eset még Hajdúsámsonban laktam, de mostmár két éve lesz, hogy újra Debrecenben lakok. Mindegy, messze van hozzám békéscsaba. A pénzemböl lefoglaltak annyit amennyi eltűnt.

Utolsó válaszó!

Gyorsan írok, nem lassan, mert lassú írással hosszú kérdést sok idő lenne kiírnom, azért van még más dolgom is. Gyors gépeléssel előfordul mellé gépelés vagy valami, de aki értelmes az érti mit kérdezek, de neked ehhez lehet ezekszerint nincs még eszed.

A rendőrségen a jegyzőkönyv is minden alkalommal tele vannak helyesírási hibákkal.

2021. jan. 16. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan inditványozgathatsz levike ha megszeretnéd toldani a bűnügyi költségedet egy fél millióval.
2021. jan. 16. 16:42
 6/9 A kérdező kommentje:

Annyi. Monsta is anno a nyomozó, hogy kb.400 ezer lenne, a bíróságnak megmondom, hogy kifizetem csinálják meg.

Szerintem azért nem fogják megcsinálni, mert félnek, hogy nem lesz egyezőség és ártatlan vagyok, mert Ők mind mind a börtönbe kívánnak.

Én viszont egy elkenzéki és bulvár lapba belerakatom, hogy a békéscsabai hatóságok csak azzal vannak, hogy büntetett előéletű, biztos Ő volt, mert ott járt. Ami pedig perdöntő lenne azt elutasítják.

Ilyen a magyar jog.

Ügyvédúr mondta is, hogy ez a magyar jog szànalmas.

2021. jan. 16. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a szábalmas levike
2021. jan. 16. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Levike. Feltételezzük, hogy megcsinálják a te számládra. Feltételezzük, hogy nincs rajta az ujjlenyomatod se a DNS-ed. Ebből kb. a nagy semmi következik, hiszen kesztyűben is "dolgozhattál", és ezt ők is tudják.

Levike, miért nem ügyvédet fogadsz fel, te se írni, se olvasni, se logikusnak lenni nem tudsz. A jog meg pláne nem a te szakmád.

Ha még csak elütésekről lenne szó, de messziről sikít, hogy nem megy.

Gyúrni kellene, Levike, de nem izomra, hanem agyra!

2021. jan. 17. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Még a vasúthoz sem értesz levike!
2021. jan. 17. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!