Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért megy el az ügyész a...

Miért megy el az ügyész a láthatárról?

Figyelt kérdés

Amikor tárgyalás volt, és amikor a bírónő mondta, hogy tartunk szünetet, kijöttem én, a kirendelt védő és az ügyész úr is. Amikor kijöttünk, az ügyészúr nagy léptekkel elment a bíróság másik végére de sietősen.

Ez miért volt, hova ment?

A mellékhelyiség nem arra volt.

Csak azért kérdezem, mert nem egyszer volt,hanem többször.

Esetleg nem-e azért ment el, hogy hagyjon az ügyvéddel beszélni, ha akarok, és az rá nem tsrtozik? Vagy elment valakinek szólni, hogy tartóztassanak le? (Ha igen, ilyen nem történt), vagy nem tudom, ezért kérdezem.

2021. jan. 14. 20:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Levike ...
2021. jan. 14. 20:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
N. Levike megint...
2021. jan. 14. 20:42
 3/19 Molyember ***** válasza:
Kiment cigizni.
2021. jan. 14. 20:48
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha Békéscsabán volt Levike, akkor nekik ott van irodájuk. Mit álldogáljon kint szerencsétlen?
2021. jan. 14. 20:50
 5/19 anonim ***** válasza:

Levike igazából B. Gyula és ez az ügy történik vele:

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 19 óra 45 perckor, szintén pénteken őrizetbe vettek egy hajdúsámsoni férfit. A 36 éves B. Gyula az egyik békéscsabai edzőterem bejáratánál vitatkozni kezdett egy férfival, majd egy gázspray-vel arcon fújta. Ezután el akart szaladni, de a közelben visszatartották. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy B. Gyula az edzőterem pénzkazettájából és az egyik öltözőből is pénzt lopott. A férfi ellen garázdaság és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.”

[link]

2021. jan. 14. 20:50
 6/19 A kérdező kommentje:

Esetleg nincs bennetek jó szív, hogy azt mondjátok inkább, hogy oké,nem szép dolgokat csináltam, meg a jövőben ilyeneket nem szabad, esetleg egy picit együttérezni velem és nem gúnyolódni, hanem inkább segíteni.

Én eldöntöttem, hogy a Csabai ügyem, (nem követtem el), az itteni sátor ügy (elkövettem), egyszer ezekből lapátoljak ki, én nagyon tartózkodok a jövőben ilyesmitől, mert ha ezt folytatnám, nagyon nagy bajom lesz. Bezárna a bíróság és a legprofibb ügyvéd sem hoz ki. Tudom én ezt magamtol.

2021. jan. 14. 21:30
 7/19 A kérdező kommentje:

Igen Csabán volt, azaz Békéscsabán.

Ez a bíróságon volt ahogy írtam, ez az Árpád sor 4 szám, az irodája az ugyészúrnak a József Attila u.2-4 alatt van. Kb.300 méterre a bíróságtól.

2021. jan. 15. 01:48
 8/19 anonim ***** válasza:

Attól még bíróságon is van iroda, ahová mehet.

Amúgy meg nem mindegy neked?

2021. jan. 15. 03:17
 9/19 anonim ***** válasza:

"az itteni sátor ügy (elkövettem),"

Eddig úgy volt, hogy azt sem követted el, csak rád fogták, pedig csak pisilni voltál arra.

2021. jan. 15. 09:39
 10/19 A kérdező kommentje:

Te, utolsó!

Majd én tudom, hogy mikor hova megyek, miért voltam arra mikor mit kell mondani kinek és hol.

Nem véletlenűl mondtam az elmeorvos szakértőnek, azt hogy én vágtam ki a sátrakat s vittem el onnan pénzt, majd azt én tudom, hogy miért mondtam, de ezt úgysem fogom itt elmondani.

2021. jan. 15. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!