Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért megy el az ügyész a...

Miért megy el az ügyész a láthatárról?

Figyelt kérdés

Amikor tárgyalás volt, és amikor a bírónő mondta, hogy tartunk szünetet, kijöttem én, a kirendelt védő és az ügyész úr is. Amikor kijöttünk, az ügyészúr nagy léptekkel elment a bíróság másik végére de sietősen.

Ez miért volt, hova ment?

A mellékhelyiség nem arra volt.

Csak azért kérdezem, mert nem egyszer volt,hanem többször.

Esetleg nem-e azért ment el, hogy hagyjon az ügyvéddel beszélni, ha akarok, és az rá nem tsrtozik? Vagy elment valakinek szólni, hogy tartóztassanak le? (Ha igen, ilyen nem történt), vagy nem tudom, ezért kérdezem.

2021. jan. 14. 20:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ok.
2021. jan. 15. 12:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor megegyeztünk.
2021. jan. 15. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Meg.
2021. jan. 15. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Eddigi kérdéseid alapján azt állítottad Te nem követtél el semmit. Most meg mégis elkövettél. Hogy van ez? :)
2021. jan. 15. 15:22
 15/19 A kérdező kommentje:

Békéscsabán semmit nem követtem el. Mondták már, hogy Békéscsabán a hatóságok másmilyenek, nekik elég annyi, hogy ha valaki látótérbe kerűl, aki nem messze volt a bűncselekmény elkövetését és megnézik a priuszt, ha volt priusza, akkor tuti Ő volt, ráverik. Békéscsabán ennyi elég, hogy valakit meggyanúsítsanak, megvádoljanak.

2. Igen érdekel, hogy hova is ment az ügyész, mit csinálni a kérdésben említett időpontkor.

3.Nem ismered a Csabai bíróságot, ott nincs ügyész iroda. Kicsi az az épület, nem olyan nagy bíróság mint Debrecenbe.

2021. jan. 15. 18:46
 16/19 anonim ***** válasza:
15: Ismerem. Ellentétben veled én itt élek. :). Az ügy, amiről szó lenne már rég lelett zárva. Szóval Te valaki más ügyét hasznalod fel a kamu kérdéseidre. Elég gáz.
2021. jan. 15. 18:51
 17/19 A kérdező kommentje:

Hát az nem lett lezárva amit fentebb belinkeltek, mert azt rólam írják és még folyak az elsőfokú tárgyalások.

A rendőrség részéről le lett zárva 2019.11.12-én, vádirat volt 2019.11.27-én, bíróságra kerűlt egy nappal később, na ott azóta is tart.

Az én ügyem.

2021. jan. 15. 20:19
 18/19 anonim ***** válasza:

"Az én ügyem."

Büszke lehetsz rá.

2021. jan. 15. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Bírósági szakban, nem az ügyészség gondoskodik a letartóztatásodról, hanem a bíró. Az ügyészség indítványozhatja, de a bíró dönt róla. Úgyhogy nyugi, nem a rendőrökhöz szaladt. Egyébként meg az ügyész természetesen nem kötelező, hogy egy légtérben tartózkodjon tárgyaláson kívül a vádlottal és védővel, pontosan akár azért, amit írtál. Mert a ti dolgotok, ha az ügyről beszéltek a védőddel. Egyébként meg siethetett az irodájába, vagy akár dohányozni is, ahogy már előttem leírták, vagy telefonálni, ügyet intézni. És akár mosdóba is, csak nem a bíróság épületébe, hanem az ügyészségébe.
2021. jan. 16. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!