A Rendőrség, Ügyészség, Bíróság milyen okból kifolyólag húzza az ügyet 2 évig?
Úgy értem hogy Pl Egy Bolti tolvajjal szemben nem áll csak úgy 2 évig az ügy? Vagy igen? Mert szerintem az 1 hét alatt lefolytatható.
Milyen bűncselekményekkel szemben tarthat 2 éven keresztül az ügy (se tárgyalás, semmi kihallgatás) stb. Nincs. Magyarul 2 évig semmi reakció a hatóság részéről. Ilyenkor lehallgassák az illetőt? Megfigyelik?
Illetve olvastam valahol egy olyan szöveget neten, hogy ,,Az ügy bonyolultsága miatt 2 hónap időtartamra meghosszabítják a nyomozást" Hogy kell érteni hogy bonyolult? Mi lehet olyan bonyolult a hatóságnak egy ügyben? Aki ellen már 2 éve tart a nyomozás, se válasz se semmi, az ,,Nagy halnak" számít, ha ennyi ideig nyomoznak?
Örülnék ha választ kaphatnák minden kérdéseimre.
34F
1. Sajnos túl terheltek , nem motiváltak ilyen ügyekben . Igen több évig elhúzódnak az ügyek.
2. Bármilyen esetben tarthat. Gyerekemet támadtak meg a Tímár utcában ott is bő 2 évig tartott a nyomozás , és persze nem történt semmi nyomozati cselekmény , mivel az ember bűnöző volt ezért tértek vissza ra.
Csak akkor figyelnek meg ha kiemelten súlyos a cselekmény ez főleg nemzetbiztonsági eseteket fed. Esetleg terrorizmus sorozat gyilkos , kiemelt milliárdos gazdasági ügyek más esetben nem.
3. A gazdasági ügyek bonyolultak, nem értik a rendőrök . A meghosszabbítását lehet nagyon sok ok miatt, várnak szakértőre, külföldi megkeresésre , beteg lett az előadó, nem érnek el tanút, etc...
"Semmi köze a megjelenéssel. Biztos nem ezmiatt húzodik."
Ó, dehogynem. A legtöbb büntetőügy, amely valójában teljesen egyszerűen befejezhető, emiatt húzódik. Nyugodtan elhiheted!
Te idióta!
Ha elérhető a tartozkodási címen az elkövető, akkor nem azaz oka. Átveszi a leveleket stb. Te valami nagyon hülyeséget írszg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!