Becsületsértés ha valaki köcsög kurvának, drogosnak nevez alkohol befolyasa alatt?
De, segítünk, ugyanis eleve, ez volt a kérdése, az pedig szintén segíti a céljának elérésében, ha tudja, hogy amit vele szemben az a moslék elkövetett, az jogsértés.
Amúgy, talán a legjobb lenne, ha a gyámhatóságnak írna online egy levelet, amiben leírná az állapotot és ehhez mellékelné a bizonyítékait. Ha fiatalkorú, akkor a helyében az anyja lenne köteles megtenni a feljelentést.
21
Hát nem tudom...mire a gyámhatóság lépne ami korant sem biztos addigra félholtra veri őket a neveloapucika.A kenyszerkijelentes az gyorsabb,2 hét alatt megvan kb szerintem
A gyám hatóság általában elég gyorsan és hatásosan lépni szokott, pláne hogy a levél kézhez vétele után a felelősség terhe az övék.
A kényszerkijelentés meg nem úgy megy, ahogy te írod. Azt ne is ajánlgasd.
Kényszerkijelenteni csak olyan személyt lehet, akinek a tulajdonából kikerült az ingatlan vagy aki hosszú idő óta nem lakik az adott ingatlanban és feltételezhető, hogy vissza sem kiván térni, csak lusta volt kijelentkezni.
Aki viszont aktívan lakja az ingatlant, azt nem lehet kényszerkijelenteni. Ha megteszik, azzal okiratot hamisítanak és azt fel is használják. Ez meg jogsértés.
A féreg kirakására úgy van mód, ha a jegyzőhöz fordulnak, vagy ha több mint egy éve ott lakik, akkor a bíróság teheti ki.
A legrövidebb út a távoltartás kérése, a gyámhatóság segítságét kellene kérni, mert ha a kérdező fiatalkorú, akkor a kérdésében említett, sérelmére elkövetett cselekmény, plusz amit leírt /alkohol, ittasság, házon belüli terror, pszichikai ráhatás/, már elég.
23
A kenyszerkijelentest tapasztalatból írom.Csak akkor nem lehet kenyszerkijelenteni ha övé a ház
A gyámhatósággal mit érnek el?Ki megy a gyámhatóság,a neveloapuci előadja az ártatlant.Utana elmegy a gyámhatóság és a neveloapuci szépen hülyére veri a családot.Sokat érnek el a gyámhatósággal.Olaj a tűzre
"A kenyszerkijelentest tapasztalatból írom.Csak akkor nem lehet kenyszerkijelenteni ha övé a ház"
Jobb lenne, ha nem itt szórnád a hülyeségeidet.
Csak félrevezetsz a hazugságaiddal másokat.
"Kényszerkijelentéshez szükséges tájékoztató:
Hatósági eljárás kérelemre indul, amelyben a kérelm
ező igazolja, hogy a lakásába bejelentkezett személy ténylegesen, életvitelszerűen nem lakik ott. Ezt két tanú aláírásával igazolja.
A kezdeményezőnek a kérelemhez csatolni kell az ingatlan tulajdoni lapját és 2200.-Ft-os illetékbélyeget.
A jegyző a kérelem alapján vizsgálatot indít, és ha megálla
pítja, hogy a bejelentkezett személy ténylegesen nem lakik ott, akkor a nyilvántartásban „fiktív” jelzéssel szerepelteti mindaddig, amíg a polgár valós lakcímét be nem jelenti."
A gyámhatósággal kapcsolatban is hazudsz.
lakcím fiktívvé nyilvánítására abban az esetben van lehetőség, amennyiben a lakásba bejelentett személy elköltözött az ingatlanból
Nem lehet lakcím fiktiválási eljárást kezdeményezni, ha a polgár a lakásban ténylegesen bent lakik, vagy csak átmeneti jelleggel tartózkodik más helyen.
Az en nevemen van a haz, es hát még ksikoru vagyok, gondolom en semmikepp sem jelentethetem ki.
Gyamhatosag mar képben van, 3 eve jarkal hozzank a gyamugy, igazabol semmit sem tesznek ha olyankor erkeznek ki mikor a neveloapam reszeg vagy veszekszik, inkabb be sem jonnek a beszelgetesre hanem mennek el mihamarabb.
25
Tudod ki hazudik? A jó édes .......... az
Mint írtam tapasztalatból írtam a kenyszerkijelenteni másolhatod be nyugodtan a zagyvasagaidat akkor sincs igazad
Ne irkalj olyan dolgokról amihez semmi közöd sem volt még.A gyámhatóság mire megmozdul addigra eltelik fél év
A gyámhatóság csak akkor tesz érdemleges lépést ha a szülők nem akarják beoltatni a gyereküket.Latszik hogy hülye vagy a való élethez,fogalmad sincs hogyan működnek a dolgok. De tudod mit? Megkérjük S kérdezőt hogy a te tanácsodat fogadja el és majd megírja hogy mi lett az eredmény.(Ha élni fog még) És ha rosszul sül el a dolog akkor az a te lelkeden fog szaradni csak azért mert a tudatlansagod
miatt álomvilágban élsz
"Az en nevemen van a haz, es hát még ksikoru vagyok, gondolom en semmikepp sem jelentethetem ki."
Te nem, de a gyámod, - aki feltételezem, hogy az anyukád - igen.
"Gyamhatosag mar képben van, 3 eve jarkal hozzank a gyamugy, igazabol semmit sem tesznek"
Minden jogszabály annyit ér, amennyit képesek betartatni belőle. Nem tudom, hogy hol laksz. Az sajnos előfordul, hogy egyes helyeken arra alkalmatlan emberek végzik a munkájukat. Ebben az esetben a gyámhatóságot felügyelő szervhez kellene fordulnod, ezzel nem csak magadat, de más, hozzád hasonló sorsú gyermeket is védenél.
Végső esetben kérheted az állami gondozásba vételedet is. Amikor kb. annyi idős voltam /16/, mint te most, akkor ezt tettem.
"Mint írtam tapasztalatból írtam a kenyszerkijelenteni másolhatod be nyugodtan a zagyvasagaidat "
Az a zagyvaság, amit te ide behazudtál.
Amit én beírtam, az meg a valóság. Legalább bűncselekmény elkövetésére ne biztass senkit, ha már a joghoz ennyire hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!