Miért illegális rengeteg drog ami sokkal kevésbé kártékony mint az alkohol?
Találtam több táblázatot és grafikonokat is amiket tudósok és egyetemi tanárok készítettek a drogokról. Arról, hogy mennyire alakít ki függőséget és mennyire ártalmas az egészségre és az alkohol kb 4. helyen van a kokain, heroin és a kristály után.
Vagy ezek a grafikonok csak hülyeségek és ne hallgassak rájuk?
Most az a legnagyobb bajod, hogy nem tetszik az oldal?
Tessék. Itt az egyik személy aki készített egy ilyen grafikont.
Igaz nem tudós csak Egyetemi Tanár meg Professzor...
Akkor már annyira nem is hiteles...
Ezzel arra szeretnéd felhívni a figyelmet, hogy tiltsuk be az alkoholt is vagy arra hogy engedélyezzük pl. a füvet?
Csak mert ha az elsőre akkor akár egyet is értünk és szép lassan ki lehetne vezetni az alkoholt, ha meg a másodikra akkor szerintem az nem érv egy káros szerre hogy van nála károsabb is amihez meg legálisan hozzá lehet jutni.
Semmi szükség még drogokra, így is több hülye van mint kéne.
Ha drogozni szeretnél igyál alkoholt. Szerinted az úgyis keményebb mint az igazi drog. Ki vagy elégítve 😁
Azért hiányolom azt a vizsgálatot az egymásra gyakorolt hatásról, hiszen szerintem drog mellé jön az alkohol is.
Ezen felül a minőségük sem mindegy. Már volt egyszer egy vizsgálat amiből az jött ki, hogy a legálisan árult füvek minősége eléggé gyenge, tele van szennyeződéssel, ennél gyengébb csak az illegálisan árulté, a csúcs pedig laboratóriumba termesztett volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!