Telekvasarlas utan, epitkezes elott level a Navtol, hogy helyszini szemlere akarnak jonni. Ez mit jelent? Tapasztalat valakinek?
A NAV bármikor felülvizsgálat egy adásvételt ha fenn áll a gyanú, hogy az ingatlan valós értéke nincs arányban a szerződésbe foglalt vételárral. Ha ez bebizonyosodik akkor utólag is kivetik a magasabb illetéket.
Hozzánk is jöttek hazvetel után, mert hiányolták a 100 nm garázst ( :D ) a házról és még pénzt akartak... Hiába mondtuk, hogy nincs semmiféle garázs, csak akkor hitték el amikor a saját szemükkel látták...
Koszi a valaszokat.
Kivancsi leazek mit mondanak. En is az illetekrol olvastam, de meg el se kezdodott az epitkezes, csak a telek van, illetve egy kisebb haz van az udvaron de az be sincs jegyezve.
Okes, csak a 8as valasznal ugy ertelmeztem, hogy en rakom zsebre a plusz 10milliot.
De egyebkent mint irtam, en is az illetekrol olvastam, de elvileg azt nem is kell fizetnunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!