Milyen lehetőségek vannak a társasházi lakásom megvédésére?
A foldhivatalba idopontot kersz. Betekinteshez. Idopontra erkezel es ingyen betekintesz az adott cimre. Emele ajto szamot tudd!!!!!!
Kiirod a tulaj nevet anyja nevet szuletesi datumat a foldhivatal nyilvantartasabol. Sot a tulaj cimet is. Ahol valszeg lakik jelenleg.
Aztan postai tertivevenyes levelet irsz a keruleti jegyzonek.
Jegyzo kimegy,nyanya nem nyitja ki,akkor rendorrel feltorik a lakast es bemennek felmerni az eletbeszelyes allapotot.
Aztan lezarjak a nyanyanal a vizet illetve hstosagi zar ala kerul a lakas,nyanyat vegre kilakoltatjak.
Maris ird meg a levelet es neten kerj idopontot a foldhivatalba. Telon hetkozben munkaidoben azonnal felveszik.
A levelirasban tudok segiteni . Kulcsszavakat kell ilyenkor odairni:
Szandekos veszelyeztetes
Eletveszely (leeshet a vakolat vki fejere, maradando egeszsegugyi kart okoz a feketepenesz)
Peneszfolt
Statikai allapotromlas( lepcsohazban is: osztatlan kozos tulsjdon,a haz osszes lakoja veszelyeztetett)
Szandekos karokozas
Gondatlan veszelyeztetese a nyanyanak. Nektek. Barmikor leszakadhat egy darab vakolat es a fejetekre eshet esetlegesen halalt okozva. A sajat es csaladtagjaid rokonaid halalaert nem vallalod a felelosseget.
Na ezekre ugranak a hatosagok. Mert a leveled utan mar ok lesznek a felelosek a hslalesetert.
Nalunk ilyen miatt adta el a zsido srac a lakasat gyorsan,mert sajnalt kolteni vizcsocserere. Jo kulcsszavakat irtam.
13-as vagyok. Irj privatot. Ingyen segitek a leveled kiegesziteni stb. H hatasos legyen.
Ha van sok kisgyerek ovoda vagy ceg ahova sok igyfel jar,az sulyosbito tenyezo!!!!
Jegyzőhöz beadtam a birtokvédelmet, de három hétig semmi nem volt. Aztán egyszer amikor hallottam hogy járkálnak fölöttem, felmentem és most más hangot megütve elmondtam a csávónak, hogy be fogom perelni, és tudom minden adatát ahhoz hogy megtegyem, és készüljön fel a hosszú bíróságra járásra. Egy nap múlva hívott a közös képviselő, hogy beleegyezik abba hogy bemenjenek a lakásba. Három nappal ezután meghalt a néni, mert állítólag végstádiumú rákja volt és nem is 90 hanem már 100 éves is elmúlt. Közben a vízfolt elérte a mennyezeti lámpát és onnan is elkezdett csöpögni.
A jegyző azóta sem hozott határozatot, ennek már vagy két hónapja, de nem is csinált semmit, senkit nem hívott fel, nem jöttek ki, semmi. Végül megírtam neki hogy meghalt a néni és végül kijavíttatták a hibát. Erre sem reagált. Az biztos, hogy megkapta a beadványomat, mert elektronikusan adtam be és láttam hogy letöltötték és továbbították.
Ennyi, end of story. Tanulság: nem számíthatsz a hatóságra, a törvényekre és a jogra. Legközelebb ha ilyen helyzetbe kerülök, első szóbeli figyelmeztetés után ügyvédi levél jön, aztán perelek.
Szerencsére a káromat fedezi a ház biztosítója, mert kiderült hogy közös cső volt megtörve.
De ha az első alkalommal együttműködik ez a paraszt, akkor nekem nem kell itt a kovid közepén egy komplett festő- és kőművesbrigádot kerülgetni a lakásomban... nagyon pipa vagyok még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!