Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan kaphatom vissza a...

Lacika14 kérdése:

Hogyan kaphatom vissza a gyermekem az anyától?

Figyelt kérdés

Vitába kerültem a feleségemel (nem volt fizikai bántalmazás) és ő tájékoztata a szüleit akik rendőrt hívtak hogy én drogos állapotban bántalmazom őt ki érkezett a rendőrség látták és szó szerint ki voltak akadva hogy nincs itt semmi én nem vagyok be drogozva meg jott

Az apuka és rendőrök előtt el mondta hogy vita volt de ennyi

Rendőrséggel el vitte az 5 hónapos fiamat

Tudni kell hogy az anyát én vettem ki egy bizonyos élet módbol és két gyerek intézetben van

El tudom intézni hogy a gyerek nálam kerüljön kérlek segítsetek :'(

#gyerek #visszaszerzés #Hamis vadolas
2021. jan. 5. 07:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Keresd fel a helyi családsegítő szolgálatot, a neten megtalálod őket. Pl Szegeden (ez egy példa csak) ezt találod: [link] Minden településen más a pontos neve, de családsegítő szolgálatként beírva meg fogod találni.

A helyi családsegítőknél tudnak neked azonnal segítséget nyújtani, tanácsot adni és megmondani hogy kihez kell fordulnod ha ők nem tudnak épp segíteni.

2021. jan. 5. 10:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Kié a felügyeleti jog?
2021. jan. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!