Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan kaphatom vissza a...

Lacika14 kérdése:

Hogyan kaphatom vissza a gyermekem az anyától?

Figyelt kérdés

Vitába kerültem a feleségemel (nem volt fizikai bántalmazás) és ő tájékoztata a szüleit akik rendőrt hívtak hogy én drogos állapotban bántalmazom őt ki érkezett a rendőrség látták és szó szerint ki voltak akadva hogy nincs itt semmi én nem vagyok be drogozva meg jott

Az apuka és rendőrök előtt el mondta hogy vita volt de ennyi

Rendőrséggel el vitte az 5 hónapos fiamat

Tudni kell hogy az anyát én vettem ki egy bizonyos élet módbol és két gyerek intézetben van

El tudom intézni hogy a gyerek nálam kerüljön kérlek segítsetek :'(

#gyerek #visszaszerzés #Hamis vadolas
2021. jan. 5. 07:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
5 hónaposan még anyatejes. Nem fogják az anyától elvenni, csak akkor, ha veszélyezteti.
2021. jan. 5. 07:28
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Egy vita miatt nem veszik el a gyereket, itt más is lesz a dologban...
2021. jan. 5. 07:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a kérdést...Lefordítanád magyarra?
2021. jan. 5. 07:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Öszintén szólva a kérdésed megfogalmazása alapján rád egy macskát sem bíznék, annyira nem tünsz értelmes embernek.

Egyáltalán nem világos, ki mit mondott, de hogy egy vita miatt nem visznek el egy 5 hónapos gyereket a szülöktöl, az biztos.

#1-es: nem mindenki szoptat, egy 5 hónapos egyáltalán nem biztos, hogy anyatejet kap, másrészt meg csak a tej miatt nem kapja meg egy esetleg problémás (drogos, alkoholista) anya a gyereket.

2021. jan. 5. 07:52
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
kamu
2021. jan. 5. 07:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Az anya vitte el tőlem bocsánat a kérdés meg fogalmazásáért de kétségbe vagyok esve sírva írtam ki nem láttam hogy mennyire rossz a meg fogalmazás
2021. jan. 5. 08:58
 7/12 A kérdező kommentje:
hagyjuk tőletek nem várok segítséget fel vettem az ügyvédel a kapcsolatot és a gyáműgyel mert sajnos amilyen élet módot élt előttem attól félek ahoz akar visza térni az nem gyereknek való és az nem élet számára
2021. jan. 5. 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Nálad sem biztosan lenne jobb helye. Szerencsétlen gyermek... Van normális ember ebben a családban, aki képes lenne gondját viselni?
2021. jan. 5. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

Kérdezőről nem tud senki semmit, csak azt, hogy feltett egy helyesírásilag kifogásolható kérdést, és elkezdi mindenki oltogatni, személyeskedni, mocskolni.

Jó sok megkeseredett vadb@rom van, aki itt éli ki a komplexusait...

2021. jan. 5. 09:35
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
Azért aközött, hogy vét helyesírási hibákat és hogy nem képes annyi intellektuális erőfeszítésre nem, hogy összerakjon egy értelmes kérdést, azért jelentősen több a különbség!
2021. jan. 5. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!