B+, nem betiltották a tűzijátékozást szilveszterre? Mi ez a mocskos durrogtatàs megint?
Figyelt kérdés
#Csend!!!!
2021. jan. 1. 00:37
21/23 anonim válasza:
A prolituzijatekot nem szabad elvenni a neptol, hadd elje ki magat ez a reteg is.
22/23 anonim válasza:
Először is, beszélj tisztelettel rólu(n)k, szerintem senkit nem bántottunk, nem tudom mire fel ez az arrogancia. Másik: mielőtt itt ordas f@szságokkal hergeled a népet, tájékozódj az adott jogszabályokról. F1, F2 kategória egész évben mehet magánterületen. Ez azt jelenti, hogy ha valaki rakétázik vagy telepet ( többlövetű tűzijáték) lő fel, az sem feltétlen illegális, sőt...A szilveszerkor használatos tűzijáték 90-95%-a egész évben használható. Egyébként meg nem tudom miért kell ennyire beszarni ettől a témától,ha zavar ne vegyél, húzd le a redőnyt, kapcsolj zenét sb stb. Ha van kutyád és nem bírja, tedd meg ugyan ezeket az intézkedéseket, plusz ha van rá alkalmad, TERMÉSZETES eredetű nyugtatót nyugodtan keverj az ételébe. Még mielőtt írod: nem, nem lesz tőle baja. Ha ezen intézkedések betartáse nehezet okoz, vidd el a kutyát a menhelyre, nem vagy alkalmas gazdának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!