Szilveszterkor a saját kertemben petárdázhatok meg tűzijátékozhatok?
Figyelt kérdés
Szeretném idén is zajjal betölteni a teret,most kaptam a fülest hogy az utcán idén tilos lesz,viszont a kertemben durrogtathatok kedvemre?2020. dec. 10. 17:50
1/11 anonim válasza:
Petárdázni nem mert az tiltott, de tűzijátékozni igen. Sőt a kisebb besorolású tűzijákékokat bizonyos keretek között egész évben használhatod magánterületen.
2/11 anonim válasza:
Elég tapló dolog durrogtatni. Ne tedd, nem leszel menő.
3/11 anonim válasza:
Petárdázni nem szabad, de tűzijátékozni igen.
4/11 anonim válasza:
Nem ugy van, hogy nem szarunk oda ahol eszunk? Szomszedaid biztos orulnek neked amikor durrogtatsz a kertedben.
5/11 anonim válasza:
Az előbb hallottam a tvben, hogy idén nem engedélyezik a tűzijátékok árusítását.
6/11 A kérdező kommentje:
5#De nekem maradt jó adag régebbről...
4#Nem vagyok egy zajos alak,de én úgy gondolom ennek megvan szilveszterkor a hangulata,egy évben egyszer megengedem magamnak a zajongást,a szomszédaim is szoktak.
2020. dec. 10. 18:28
7/11 anonim válasza:
5-ös vagyok, nem úgy van, hogy ami megmarad, azt kötelező visszavinned január elején? És így elvileg nem is lehetne most neked otthon, szóval még meg is büntethetnek érte, nem?
8/11 anonim válasza:
#7 a 3-mas katra ez vonatkozik igen.
De 1-es és 2-es katot egész évben vásárolhatsz, és egész évben használhatod. Értékesítést meg elvileg a konténerekben tiltják meg, a rendes boltok amik egészévben nyitva vannak, nem vonatkozik, legalábbis még nem nyilatkoztak róla.
9/11 anonim válasza:
Petárdázni nem, viszont tűzijátékot használni igen.
1,2 kategóriásat egész évben lehet amúgy, 3.kategóriásat csak december 31. 18 órától január 1. 6 óráig.
10/11 Jake Paul válasza:
Elég tapló dolog durrogtatni. Ne tedd, nem leszel menő.? Elég tapló dolog szintén más szokásaiba is beleugatni kedves kettes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!