Tűzijátékozni azért lehet idén?
Figyelt kérdés
Este 8 előtt, a velem egy háztartásban élőkkel2020. dec. 7. 17:57
1/10 anonim válasza:
Normális ember nem tuzijátékozik. Gondolj már az állatokra
2/10 A kérdező kommentje:
Mit gondoljak róluk? Az én kutyáimat nem zavarja. Akiét igen, az meg vigye be a házba.
2020. dec. 7. 18:14
3/10 anonim válasza:
Szerintem lehet majd.
#1 Akárcsak 20 éve mi? Védd az állatokat egyél káposztát xd
4/10 anonim válasza:
Remélem lehet majd. Hatkor már úgyis tök sötét van, nyolcig annyit lőhetünk, amennyit csak akarunk. Csak ne legyünk közel egymáshoz. Ennyi szórakozásunk hadd legyen már, nekem legalábbis hiányozna.
5/10 anonim válasza:
A rendelet szerint csak a lakcímed nem hagyhatod el.
Tehát semmi nem szól arról, hogy ne mehetnél ki az udvarra az ott lakó családtagokkal és tűzijátékozhatnál egész este.
6/10 anonim válasza:
Sajnos lehet majd. Mit nem adnák végre egy nyugalmas szilveszterért. Ami meg azt illeti, hogy "vidd be a kutyát", alap, hogy behozom, de a szerencsétlen annyira kivan, hogy tavaly pl. egy perc nyugtom sem volt tőle, pedig kértem az állatorvostól valami nyugtatót, de sz*rt sem ért. Idénre is vettem már valamit, de őszintén szólva nem várok tőle valami sokat.
De tudom, ez örök vita, a tűzijátékos lesz*rja a kutyást és fordítva.
8/10 anonim válasza:
Nem. Ma bejelentették, hogy idén nem lehet tüzijátékozni.
9/10 anonim válasza:
Magánterületen lehet, közterületen nem tudom. Amúgy csak az árusítás lett betiltva.
10/10 anonim válasza:
1 es és 6 os nem szarjuk le a kutyákat!De nyugodtan hisztizzetek tovább és akkor már csak azért is megvesszük és fellőjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!