Mit tehet a törvény és a szomszéd? Ugye vannak az f1 f2 kategóriába tartozó tűzijátékok, amiket egész évben lehet használni. Ha este 10 kor kilövők 1 sikolyt, azt bünteti a törvény?
Ugye vannak az f1 f2 kategóriába tartozó tűzijátékok,amiket egész évben lehet használni. Ha este 10 kor kilövők 1 sikolyt,azt bünteti a törvény?
Tudom,hogy van csendháborítás is,de csak 1db. -rol van szó,ami kb. 2mp.,nem pedig sorozatban lőném.
Falun lakok.
Mit tehet a törvény,és a szomszéd ilyenkor ellenem?
Ezt igazából azért csinálnám,hogy elhallgasson a 2 nagy kutyája a szomszédnak,ami egész éjjel ugat,és nem tudunk tőlük aludni.
Így legalább talán elhallgatnának egy darabig.
Szóval ha már itt tartunk,én pofozhatnám a szomszédot...
Az jó kérdés,hogy miért... talán egymás ellenére. Az udvarban vannak szabadon neki,és a hálószoba ablakától 1-2m-re ugatnak.
Nappal is non stop ugatnak,az is zavar,na de este...
sétáltatják őket? van elég mozgásterük? éri őket elég inger?
nagyszüleim szomszédjában 1 kutya csinált olyan zajt, hogy nem is volt olyan hogy ne ugatott volna. egy öreg néni volt a gazdája aki sose vitte sétálni, éveken keresztül semmi nem történt a szerencsétlen kutyával, folyamatosan frusztrált volt. ha a szomszédnál is ilyesmi lehet a helyzet, akkor szerintem hívd az állatvédőket
Soha nem viszi őket sétáltatni.
Nem tudom,hogy 2 nagy kutyának mekkora hely kell,de talán a udvar elég?
Inger? Az éri őket,minden arra járót jól megugatnak.
És mi van,ha a jegyző mindent rendben talál? Mert Ő nem fogja azt nézni,hogy sétáltatja-e,játszik-e vele (amúgy meg akármit mondhat neki)
Csak azt nézi,hogy elég nagy-e az udvar,kap-e kaját,nem-e verik, stb...
De az éjszakai állandó ugatás,az szerintem már más kategória,az alvashiany,meg az állandó zaj szerintem már durvább...
De a kérdés,ha pl. minden este elengedek 1 vagy 2 sikoly tűzijátékot,azzal tud-e mit kezdeni a törvény?
Mert egy idő után már a füttyszóra is menekülnének.
Vagy valami ultrahangos állatriasztó?
Ha az ablak alól hatra mennének az udvarban,már nem zavarná a fülüket. (Meg ők sem az enyémet) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!