Ha ma bulit tartok és jönnek a rendőrök akkor be jöhetnek a lakásba?
Figyelt kérdés
Többen leszünk mint 10 fő és az a terv hogy ha jönnek a fakabátok akkor a társaság zöme elbújik ameddig néhány társammal együtt ott leszünk a rendőrökkel. Tudom hogy csak házkutatást paranccsal jöhetnek be ami ebben az esetben nincs nekik. Viszont olvastam olyat hogy mivel “ vészhelyzet “van ezért ilyenkor be jöhetnek.2020. dec. 31. 16:36
1/45 anonim válasza:
Nem csak házkutatásival mehetnek be. Ezt rosszul hallottad.
2/45 anonim válasza:
Azt lehet tudni esetleg, hogy merre laktok, mi a cím?
3/45 anonim válasza:
Nem csak házkutatási paranccsal mehetnek be.
De a rendőrök jogai mennyiben családi kapcsolatok téma?
4/45 anonim válasza:
Ilyenkor nem kell házkutatási hogy bemenjenek.
5/45 anonim válasza:
Létszámot nem ellenőrizhetnek magán lakás bemenni csak paranccsal .
Nem értem miért kell ettől annyira megijedni,80-évek ben még simán hazazavart a rendőr ha este 20-útán meglátott egy fiatalkorút az utcán .
Mi is bújócskáztunk előlük .
6/45 anonim válasza:
a rendőrök bármikor bemehetnek a lakásba, ha büncselekmény gyanúja áll fent, vagy keresett személyt sejtenek, vagy élet és vagyontárgyak vannak veszélyben.
7/45 anonim válasza:
#2-es vagyok, köszönöm kérdező. Majd éjszaka találkozzunk személyesen, csak mi rendőrös jelmezben leszünk.
8/45 anonim válasza:
Remélem úgy megbüntetnek mint a franc. Tudom hogy semmit nem bizonyít, de ezt a kérdést azért el kéne küldeni a szombathelyi rendőrségre.
9/45 anonim válasza:
10/45 anonim válasza:
Ülnétek inkább a seggeteken. Más megteszi, pár nyomorék meg nem képes rá, közben mindig az ő szájuk a leghangosabb.
Kívánom, hogy jól megbüntessenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!