Mikor fogja a kormány feloldani a kijárási tilalmat? Ez a legrosszabb minden intézkedés közűl. 10-től dolgozom hétig, mire hazaérek nem mehetek ki, 28 m2-es panelban lakom zuglóban..... börtönben érzem magam a saját országomban.
Zugló kifejezetten egy jó kerület, persze vannak kevésbé kellemes részei is.
Én pl az Örs-től 1km-re laktam 10+ évig. Nagyon jó kis hely volt, körülötte parkkal, kerékpárúttal, stb.
Szerettem ott lakni. Nem lakhat mindenki családi házban. Tény én inkább elköltöztem 50km-re alrébb, ahol szomszédok is több telekkel alrébb vannak.
Ha 10-től dolgozol, akkor reggel 5-től van egy fél munkanapod sétálgatni. Azt meg csak mellékesen megjegyzem, az EU-n belül mi még egészen szabad pórázra vagyunk eresztve.
Amúgy meg iratsz egy papírt munkáltatóddal, vagy akárkivel, és máris mehetsz neki a világnak.
Ez nem igaz írtam pl Londont ahol nem küldik a rendőröket és a terrorelhárítást a katonasággal együtt a civilekre mert sétálni szeretne az utcán.
Mindenki jön-megy végzi a dolgát. Legyen reggel 10 vagy hajnali 2.
Ja és januárban végre elkezdődnek újra a tüntetések a lockdown és a vakcina ellen 🙂🙂😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!