Mi a legrosszabb ami történhet ha észreveszik nálam a gáz-riasztó pisztolyt?
Van viselési engedélyem. De ha véletlenül kilátszik a ruhám alól illetve felismerik az utcán, vagy ha suliban meglátják a táskámban akkor az milyen következményekkel járhat?
Sajnos szükségem van rá, mert már nem egyszer találtak be engem télen barnult emberek és követtek is. Próbálom rejtegeni, de kíváncsi vagyok mi történhet ilyen esetben.
Előre is köszi a válaszokat.
23/L
Dehogy szólj az osztályfőnöknek. (+ 23 évesen szerintem már nem olyan suliba jár a kérdező, ahol osztályfőnök van).
Ilyentől amúgy ne rettegj. 60 ezer viselési engedély van kiadva gázpisztolyra, legalább fél millió biztos kint van a lakosságnál (mióta 2004 óta lehet venni bárkinek) és szerintem az engedélyeseknél a 60 ezer mellett még legalább egyszer annyi fegyver van, amit engedély nélkül hordanak.
Mégsem születnek erről híradások, hogy "Valakinél fegyvert vettek észre az utcán, kijött a rendőrség." Ilyen soha nem volt!
Hidd el hogy az emberek szeme nem ezt keresi, nem arra figyel. Tudom hogy te azt hiszed hogy igen, de ezt el kell felejteni. Amikor hordani kezdtem, én is fostam ettől az első hónapokban, de aztán elmúlt. Pedig én övön hordom és minden nap nálam van.
Ne félj ettől. Fingreszelés, tök felesleges.
Értem, köszönöm a válaszokat!
Zorakim van. :)
Még hamarabb beléd kötnek,esetleg elővesznek egy full acél 9mm -es igazit.játékpisztollyal ne mászkálj felesleges.vegyél inkább normális rendőrségi használatban is rendszeresített gázsprayt: sabre red,mk3,fox labs.
A gázpisztoly csak azért népszerű ,mert hasonlít az éles fegyverekre,és még durrog is,illetve jól gazdagodnak belőle a németek,és a fegyverboltosok.
6:
"jól gazdagodnak belőle a fegyverboltosok"
Erről az 5-ös válaszoló (ha valamiért nem ismerted fel névről...) tudna mit mesélni XDDD
(Amúgy az 5-ös mellett vagyok, csak kva vicces, hogy valaki ilyet böfög be, miközben az előtte hozzászóló ember meg gvass)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!