Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A mai budapesti IV. Kerületi...

A mai budapesti IV. Kerületi késelést miért vizsgálja az ügyészség ha az elkövető úgy is halott, elítélni nem lehet?

Figyelt kérdés

2020. dec. 24. 13:15
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Jelentések ezért
2020. dec. 26. 13:49
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

19

Szerintem se voltak teljesen szakszerűek, de én se voltam ott, szóval nem tudhatom.

Lehet, hogy úgy nézett ki, el lehet venni tőle a kést békésen, aztán mikor elordította magát és rávetette magát a rendőrre, ott már nem volt mit tenni, lőni kellett a rendőr élete védelmében, és reménykedni, hogy vétlen személy nem hal meg. Ez is egy lehetőség.

Nem tudom, mit gondolsz, mennyire vagyunk ellátva rendőrökkel? Egyszerűen azért volt együtt két fiatal, mert erre futotta. Most minden rendőr vagy a határt védi, mert ott jól fizetnek, vagy a vírussal kapcsolatosan intézkedik. A valós rendvédelmi munkákra meg nem jut ember. Szóval mindenkit be kell osztani, akit elő lehet kotorni. Vagy ezek a rendőrök mennek ki téged megvédeni, vagy senki, és a késes elmebeteg nyugodtan, ráérősen kibelezhet. Lehet választani.

2020. dec. 26. 15:58
 23/30 anonim ***** válasza:
63%

"Egyszerűen azért volt együtt két fiatal, mert erre futotta."

Érdekes, Mészáros lőrinc képes volt ebben a roppant szegény országban hét év alatt világviszonylatban is a leggazdagabbak közé kerülnie, úgy, hogy kizárólag állami megrendeléseket kapott.

Talán ha nem az ilyen mészárosokra, szíjj lászlókra, tiborczokra és hasonló sunyi, tolvaj f.sszopókra menne el a befizetett adóm, akkor többen választanák a rendőri, orvosi pályát is, feltéve ha az adómat rájuk költenék, nem a büdös dakota és a haveri köre lopná azt el.

2020. dec. 26. 16:08
 24/30 anonim ***** válasza:
7. Mi vagy te,hentes?
2020. dec. 26. 18:20
 25/30 anonim ***** válasza:
92%

A lényeget már mások leírták. Én valahol sajnálom ezt a fiatal nőt. A következő hónapokban, vagy akár években szét fogják cincálni, ezer oldalról vizsgálják majd az esetet és hidd el nem leányálom ülni a tárgyaló teremben és ezredszerre is elmondani mi történt szakértő fülek előtt. Mi lett volna ha? Miért nem ezt tette? Miért nem tudta azt tenni inkább? Közel sem hősként fognak tekinteni rá és neki ezredszerre is fel kell elevenítenie hogyan szurkálták meg a társát és hogyan ölt meg egy embert.

Vészhelyzetben döntött. Hogy jól jártak-e el, jól döntött-e és úgy használta-e a fegyverét, ahogy kellett volna, azt szerintem nem laikus hírolvasók tiszte eldönteni. Azért mielőtt ítélkezünk, gondoljunk bele, hogy mi hogyan cselekedtünk volna, ha a társunkat szurkálja éppen valaki. Én valószínű ugyanígy. Nem irigylem a következő éveiért és azért sem, hogy ő mostantól azzal a tudattal éli le az életét, hogy részese volt egy ilyen eseménynek. Rendőr igen, elvileg erre képezték ki. Gyakorlatilag meg kis hazánkban hány rendőr keveredik mostanában ilyen szituációba? Nem sok... Csoda, ha ezekután rendőr marad.

2020. dec. 29. 07:54
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"Vészhelyzetben döntött. Hogy jól jártak-e el, jól döntött-e és úgy használta-e a fegyverét, ahogy kellett volna, azt szerintem nem laikus hírolvasók tiszte eldönteni. Azért mielőtt ítélkezünk, gondoljunk bele, hogy mi hogyan cselekedtünk volna, ha a társunkat szurkálja éppen valaki. "

Na, elmész te a pitsába.

Az emberek joggal itélkeznek, hiszen ők is lehettek volna az eset áldozatai.

Az meg nem jogosít fel senkit emberölésre, hogy a kollégáját megtámadták, ahogy az sem, hogy hülye, képzetlen, netán alkalmatlan ahhoz, amit csinál, amiért fizetést vesz fel.

2020. dec. 29. 08:05
 27/30 anonim ***** válasza:

Elfogadom a véleményedet, nem muszáj egyeznie az enyémmel, de a stílusodon azért egy kicsit faraghatnál. Én sem küldöm el anyukádat melegebb éghajlatra csak azért, mert nem úgy gondolkozol valamiről, ahogy én.

25-ös voltam.

2020. dec. 29. 09:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Pár részletet lehetett olvasni ma a médiumokban. Ezek után pláne jól csinálta a rendőrhölgy hogy kilyuggatta....
2020. dec. 29. 11:25
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Az tény, hogy az orbánszopó média behazudott hetet-havat,

csak azt nem tudom, arról mikor értesítik az olvasóikat, hogy a birka liba négy lyukat ütött azon az ajtón, ami mögött ott volt három gyerek. Ha az egyik behatoló lövedék megölte volna valamelyiket, akkor most mit hazudnának?

2020. dec. 29. 11:42
 30/30 anonim ***** válasza:

"Az meg nem jogosít fel senkit emberölésre, hogy a kollégáját megtámadták, ahogy az sem, hogy hülye, képzetlen, netán alkalmatlan"

#26, Na, elmész te a pitsába.

Nyilván vannak civelek, sőt "civil szervezetek" is (Amnesty International, Magyar Helsinki Bizottság), akiknek az az elsődleges szempont, hogy a bűnelkövetőt védjék, a törvényes rend fenntartóját pedig támadják. 2020-ban az USA-ban sikerült is az ilyen jogvédőknek polgárháborús állapotokat kiprovokálniuk. Nyilván a szimpatizánsuk vagy - ami szíved joga -, de ne legyél igazságtalan! Itt a bűnt nem a rendőr követte el, hanem aki megfélemlítette a lakókat, majd az intézkedő rendőrök életére tört!

2020. dec. 29. 15:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!