Hatósági karanténba került december 27-éig a kislányunk, és jönnek karácsonyra a rokonok?
Sajnos mi idén karácsonykor nem megyünk sehova, 3 napja az egész óvodai csoport járványügyi megfigyelését elrendelték (Nyugati ovi, Pécs). Tegnap kaptuk meg a piros cédulát az ajtóra, ma reggel már voltak a rendőrök ellenőrizni. Azt mondták, hogy semmi esetre sem fogadhatunk látogatókat. Csak a kislányunkra vonatkozik a karantén, rám és a feleségemre nem. Ma délután jönnek nővéremék az egész családdal, próbáltam őt lebeszélni, de csak nevetett. Délután 4re érnek ide, egy pár és 3 gyerek. Eredetileg mi mentünk volna hozzájuk... Mi lesz ha arra jön a rendőrség, hogy tele a lakás? Mondták a rendőrök, hogy szenteste fokozottan fogják a karanténosokat ellenőrizni és ezért előre elnézést is kért.
Párom rokonai megértették egyből, hogy most ez a karácsony látogatásilag kimarad...
Ez egy rémálom, elegünk van már :(
"Mi lesz ha arra jön a rendőrség, hogy tele a lakás?"
Akkor sok százezer forint bünti lesz. Senkit nem engedhetsz be, de még csak a kapuba se mehetsz ki. Nem mérlegelés kérdése.
Akármilyen szigorú is #1 véleménye, én is osztom maximálisan.
Azért a kérdező remélem tudatában van annak, hogy ezért egy elég vaskos bírság fog járni, és még a gyámügynek is lehet majd egy-két keresetlen szava a dologhoz.
Nálunk maradj otthon lesz végig, Zoomon karácsonyi vacsorázunk. Én itt a kutyámmal, nővérem Londonból a párjával, szülőkkel az ország másik feléről.
"négyes: jogosultak behatolni"
Nagy nyugalommal visszadhatod a jogász diplomád.
Hahaha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!