Akik decemberben születtek, Ők is egy nagy ajándékot szoktak kapni születésnapra+karácsonyra?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 15:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem akkor születtem, de István vagyok és mindig csak egy ajándékot kaptam, pedig nekem kettő járt volna! Most meg már csak a szám jár :-)
2/11 anonim válasza:
Anyós Éva, Dec 18-én született, mindig külön ajándékozzuk.
3/11 anonim válasza:
A vőm és 2 unokám is decemberi, külön kapnak ajándékot születésnapra is és karácsonyra is.
4/11 anonim válasza:
December 26-kait ismertem, külön kapott ajándékot 26-án.
5/11 anonim válasza:
Nekem ez minden évben változik. Ha valami nagyon nagy dolgot kapok akkor azt egyben, ha nem akkor külön mindkét alkalomra
6/11 anonim válasza:
A férjem István, aki gyerekkorában sose kapott névnapjára külön ajándékot (a testvére szeptemberben igen!). Simán áttettem a névnapját aug. 20-ra, mi megköszöntöttük. 2-3 év múlva a szülei is köszönteni kezdték nyáron.
7/11 anonim válasza:
Közel van a karácsonyhoz a születésnapom (december 31.), de soha nem kaptam egybe, pedig nem vagyok már gyerek.
8/11 anonim válasza:
Pont karácsonykor, 25-én van a születésnapom, legtöbbször kaptam külön ajándékot, de előfordult már, hogy egy nagyot kértem, és akkor egyben kaptam.
9/11 anonim válasza:
Testvérem osztálytársának az öccse Ádám és december 24-én született. Szülinap, karácsony, névanap letudva egyben. Szegéény
10/11 anonim válasza:
Külön szoktam kapni 20- án és 24-én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!