Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 50 éves születésnapra ajándék...

50 éves születésnapra ajándék ötlet nőnek?

Figyelt kérdés

A kolléganőm, akivel nagyon jóban vagyok, decemberben lesz 50 éves. Neki szeretnék valamit adni. Amit róla tudni kell, hogy nagyon szabad szellemű, nyitott mindenre, imádja az életet, sokat sportol, de főleg a jógát imádja és a spirituális dolgokat. A kora ellenére nagyon fiatalos. Sima csokikat és hasonló dolgokat nem ajándékozhatok neki, mert nagyon egészségesen étkezik és egyébként is csak gluténmentes dolgokat ehet - ebből kifolyólag nagyon sokat süt és főz ilyen dolgokat, szereti is csinálni. Nagyon őszinte embernek tartom és főleg az utóbbi időben rengeteget segít nekem, főleg magánéleti dolgokban. Valami olyan ajándékot szeretnék, amivel kitudom fejezni, hogy mennyire hálás vagyok neki és hogy fontos a barátsága, jómagam is nő vagyok.

Előre is nagyon szépen köszönöm, ha tudtok segíteni!

2020. okt. 9. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Én egy jó könyvet vennék neki és valami gluténmentes édességet, és egy virágot. (könyv nélkül is bőven elég a virág és a desszert).
2020. okt. 9. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
17%
Én pelenkát adnék,az időskori inkotencia felkészülésére.
2020. okt. 10. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Én vennék neki egy bérletet valami szuper jó masszázsszalonba. Ott profi módon kényeztetik, testi-lelki felfrissülés, minden korosztálynak hasznos. Amit leírtál vele kapcsolatban, az alapján nekem ez jutott eszembe elsőre.
2020. okt. 10. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!