Ó szent felsőbb hatalom, miért 8-ig kell kint lenni, mikor tele van emberrel az utca? Nem férünk el tőlük a járdán, mindenki kínosan lelépeget a sárba, unalmas, és vírus szempontjából veszélyes is. Bezzeg 9 után, simán el lehetett férni régebben.
Tegnap eléggé megkárosultam ennek a tilalomnak köszönhetően.
Nem tudtam beállni a garázsba mert valami barom pont a házunk előtt robbant le a teherautójával aztán este 10 lett mire végre elpuculták innen. Utána meg már úgy voltam vele inkább nem megyek ki nehogy megszívjam (büntették már meg 50 ezerre ismerősöm mert este 8 után kiszaladt a kocsijához). Erre mit ad Isten? Reggelre feltörték a kocsit....
Bezzeg ilyankor sehol sincsenek a járőrök de ha én úgy döntök 10-kor,hogy kimegyek és beállok a garázsba fix arra jött volna egy járőrkocsi és kezembe nyomott volna egy vaskos csekket.
#10:
Levehetnétek már a lejátszóról a lélegezteőgéplemezt, mert már k*rvára unalmas.
Nekem nagyapám 70 éves, szív- és érrendszeri betegséggel, tüdőbetegséggel, vérnyomás problémái is vannak. Ezen kívül csapongó életvitelt él (erősen alkoholista és dohányzik) erre torokkaparással megúszta a fertőzést.
Tesztelték onnan tudni, hogy pozitív volt. Mikor megjött az eredménye az egész család körbe telefonálta és elbúcsúzott tőle mert nem gondoltuk, hogy túléli annak ellenére, hogy abban a pillanatban kutya baja sem volt.
Erre a legnagyobb baja torokkaparás volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!