Törvényesen járt el a csávó?
melyik esetben törvénylileg ok?
A eset:
Van egy csávő aki nyugisan zenét hallgat,és van egy másik csávó aki ki akarja lopni a telóját,nos utolsó megállóban megfogja a tolvaj a telóját és akitől el akarta lopni szemen fújja még időben,és kinuktatja
b esett:
Ugyan ez a esett de mieőtt ki lopná előveszi a bicskáját és követeli a pénzét a meg a telóját,nos akitől lopni akar,még kicsig meglepi és a pénztárcája helyett gáz fúj a pofájába (gázsprayt)
Tényleg hogy ez a legzavarobb,hogy valamit kérdezel és ez kapod :)
Amúgy ez tudod felhozzni ami én írtam?
Én kérdésem,szóval ha nem tudsz normálisan válaszolni,és csak kötöszködöl,akkor tényleg tűnj innen!
Milenne ha te tűnnél innen kérdező?
De lehetőleg minél gyorsabban és minél távolabb.
Kérdező, betegnek lenni az egy dolog...bunkónak lenni meg egy más dolog...
S azzal azért legyél tisztában, hogyha ezen a hörcsögtermészteden nem változtatsz...lesz olyan, amikor kapsz egy-két pofont a hozzád hasonló betegektől...
A rosszindulat nem megoldás!
Mi lenne ha veszekedés meg stb nélkül nyugodtan élnénk a életünket?
Bennem semmi rosszindulat nincs...nagyon is jó indulatú tanács volt a részemről...ami a stílusodat illeti...
Itt csak szóban kapod az ívet, de ha élőben is kussoltatsz valakit...akkor bizony kaphatsz néhány mafflást!
S utána már hivatkozhatsz a betegségedre...
1.soha nem hivatkoldok betegségre
2.élőben is ekkora a pofám,de ha valakit el kussoltatok azért van,mert ő beszólt :)
3.erőszak erőszakra a válasz,szóval ha ekkora micsodát,jöhetel barátom :D
De csak ezt tudod hajtotgatni hogy én akkor is egy bunkó vagyok,mert elkussoltatok valakit,nézz körül hogy mi is zajlik.
És ezen vitatkozol?
Hát,mit mondhatni...
Szerintem idd meg az esti meleg tejcsit és menj csicsikalni...
Ebben a korban még időben kell aludni!
Na szevasz!
igen,igen,vagyok 20 éves vagyok és teljesen igazad van..
De minek keresed a vita tárgyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!