Tűzijátékokkal kapcsolatban mikor lesz valami infó?
30
Nem aggódnak többen mint egy átlagos szilveszteren a kutyás gazdik.
Gondolom te tűzijáték ellenes-kutyás ember vagy.
Én a semleges táborba tartozom.
Kérdező:
Jól írtad. magánterületi felhasználást nem korlátozták.
Ha elolvasod a közlönyben a módosítást és felkeresed a hivatkozott rendeletek megfelelő bekezdéseit, akkor megtalálod, hogy amire vonatkozik az 1 és 2-es kategória tiltása az csak a közterületre érvényes. Tehát magánterületen ahogy egész évben is lehetett most is lehet majd használni.
3-as kategória viszont teljesen tiltott: közlönyben a rendelet módosítás 3.pontja. Illetve árusítás sem lesz.
#33 Köszönöm, akkor jól gondoltam!
Be is szerzem jövőhéten a 8kerben fillérekért:)
32
Persze, ilyenkor nincsen kutyád-macskád, nem panelba laksz, és nem sajnálod a pénz tűzijátékokra, csak simán "nem látom értelmét", persze :D
Az a baj hogy mivel a média másképp hozza le (eddig HVG, Telex, Portfolio biztosan) "mindenki" (I mean, aki nem néz utána, márpedig aki ellene van az nem néz utána) úgy fogja gondolni, hogy teljesen tiltva van, ami egy rakás fölösleges feljelentést eredményez majd.
Szóval csak óvatosan! Nekem is lesz, már megvettem, de elgondolkodtató hogy inkább jövőre lövök 2x annyit, csak a biztonság kedvéért, meg persze azért, hogy aki most kárörvend annak akkor is meglegyen az öröme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!