Tűzijátékokkal kapcsolatban mikor lesz valami infó?
"8.-nak.
Illegális!"
A petárda igen, illegális, már több mint 10 éve. De a tüzijáték nem. :). Most csak az árusítást tiltják. Olyan idióták, hogy törvényeket se tudnak normálisan hozni, tehát külföldről behozhatsz és vásárolhatsz is magadnak megrendelése. :D A CSEH LIDLBE nem tudják megtiltani az árusítást. Úgy is jövök haza kamionnal és beugrok, mint minden évbe egy tonna tüzijátékért. :D
13.-nak.
Gratulálok!
Egy olyan oldalra írod ki a csempészetet, amit olvasnak a rendőrök, az ISIS balhé óta.
Netről is meglehet rendelni... bárki számára ... csempészet akkor lenne, ha illegális lenne :D. De persze jó nagy bűnöző vagyok, hogy két telepet megveszek a lidlbe és behozom magamnak, hogy majd szilveszterkor, amikor engedélyezett a tűzijáték használata 6 - 6 ig akkor feltudjam én is lőni
:D. Ha ez kell a rendőrőknek jöhetnek. :D. Akár privátba a címet is megadom, ne szenvedjenek az ip cím vissza kereséssel. Na de mi van, ha TOR-on vagyok? ;). Vagy ha trollkodok? :D. ;)
Akkor az az a kamion a coca cola reklámban az a piros ami hozza a gyerekek örömére a kiló-mega-gigatonna pukianyagot Szilveszterre minden évben..
Akkor azért mosolyognak annyira a gyerekek a reklámban..
Gondoltam,hogy nem a kóla miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!