Mit jelent a zavartalan kapcsolattartás?
Amennyiben mint apa nálam van a gyerekem akit mondjuk 2 hetente elhozhatok magamhoz (még sehol nem tartunk az ügyben) akkor mit jelent a zavartalan kapcsolattartás?
Átlagosan ha mondjuk a két heti hétvégés KT -t megkapom az mettől meddig szokott tartani?
Ebben az időszakban mit vagyok köteles az anya felé közölni?
(ez a kérdés azért is fontos mert az anyánál van a gyerek és mind kettőnknek ugyan olyan jogai vannak de mégis az anya önkényesen elvitte magához a gyereket és vidékre és mivel ahhoz a házhoz nekem semmi közöm sincs igy látni is alig láthatom a gyerekem csak ha épp olyan kedve van) ezért is fogom nagyon gyorsan jogi útra vinni hogy ne lehessen a gyerek egy zsaroló eszköz)
A nekem megitélt kapcsolattartási időben tilthat nekem bármit is az anya? pl programot szervezek de keresztbe akar tenni vagy megszabhatja mit és hogyan csináljak.
Zaklathat KT alatt az anya telefonon vagy üzenetekbe illetve ha megteszi akkor köteles vagyok folyamatosan reagálni rá? (ha én keresem visszapattanok de kénytelen vagyok keresni mert ez is bizonyiték hogy kapcsolatot akarok tartani a gyerekkel de ő nem engedi és ameddig nincs ügy belőle)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!