Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hozzájárul-e a bíró ,hogy...

Hozzájárul-e a bíró ,hogy végig nézzük vagy simán elutasítja és csak a lényeget vetíti le?

Figyelt kérdés

Jövőhéten megyek tárgyalásra, mert vádolnak egy csúnya félreértéssel, ami önvédelem, meg előtte egy fél órával egy másik sportcsarnok öltözőjéből is pénz tűnt el.

Csak az a 9 ember járt aznap este kosarazni este 5-től fél 8-ig, csak a folyosón van kamera az öltözőbe nincs. A két és félóra kamerafelvétel megvan végig, azonban nekem kinyomtatva a nyomozati anyagba csak az a felvételrész van meg, kinyomtatva ahol én bemegyek meg kijövök az épületbe, de a bíróságnak megvan a 2 és félóra. Mondta is bírónő, hogy lesz bent a tárgyalóba egy tévé és megnézzük, hogy ki ment még, ki-be, de csak csapattársak. Egyedűl én vagyok az akit nem ismertek, 18.38-kor bekukucskáltam az ajtón, bementem és bementem az őltöző vécébe, vécéztem majd kijöttem. Viszont a tanúvallomásokba rendőri jelentésbe benne van, hogy két és fél óra alatt többen ki-be mászkáltak a tornacsarnokban a játéktér és az öltözöbe és vissza. Az csak egy dolog, hogy én voltam az egyetlen akit nem ismertek, majd kimentem. A sértett és a nyomozó megnézte a két és félórai videót.

Az érdekelne, hogy a tárgyalásra 13. Órára vagyok idézve, 16 órakor bezár a bíróság és, kérhetem azt a bíróságtól, hogy nézzük végig a két és félóra kamerafelvételt?

Oké, hogy a legnagyobb része az lesz, hogy bemennek a játékosok, kijönnek, néha be-ki mennek és a videó nagy részén az üres folyosót látjuk majd, azaz a nagy semmit, de én akkor is indítványozom, hogy nézzük végig, ne csak a lényeget.

A bírónő belemegy ilyenbe vagy a jelentős időelhúzás miatt nem fogja megengedni?

Ha hozzájárul, akkor az ügyészség is türelmesen űl addig vagy mi várható?

Mondjuk az ügyésznek mindegy, ha minnél tovább húzódik a tárgyalás, őt fizetik én meg azt a napot erre szánom, hogy bíróságra megyek.

Csak normális hozzáértők válaszát szeretném kérni, nem kötekedő emberekét, mert ez nekem fontos.

2020. dec. 3. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
#10 Hidd el mi is várjuk már az ítéletet, hogy ne legyen pár évig itt ilyenféle kérdés. Kérdezz rá, vagy vedd le a cipődet és dobd le vele a bírót, egyből lesz ítélet, sőt.
2020. dec. 3. 22:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez az egész?
2020. dec. 4. 00:24
 13/20 A kérdező kommentje:

Az, hogy feltettem egy békéscsabai büntetőügyem első vádpontjával kapcsolódó kérdést és csak egy-két normális válasz van, a többi nem, de nem is veszem figyelembe...

Azért mindig van normális válaszoló.

2020. dec. 4. 01:39
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 Na már Békéscsaba is, Levike? Eddig Debrecen volt.
2020. dec. 4. 09:00
 15/20 anonim ***** válasza:
97%
Békéscsabàn rablás miatt áll már bíróság előtt, debrecenben sátorkivágás.
2020. dec. 4. 09:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy akkor elutazott Békéscsabára, beosont egy öltözőbe, állítása szerint elment ott WC-re pont akkor mikor eltűnt a pénz.

Na Levike, úgy rádhúzzák a vizes lepedőt hogy csak na, hiába akarod húzni az időt a bíróságon.

2020. dec. 4. 09:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan #16. Kifele menet elkapták, jogszerűen visszatartották, majd hívták a rendőrséget, ő erre gázspray-el válaszolt ezért lett megtartásos rablás belőle a minősítés (helyesen).

Aztán mikor kimennek hozzá nincs nála egy forint sem, mikor viszont ezeket elköveti, mindig van nála több százezer ft :D

Ez mind mind bizonyíték

2020. dec. 4. 09:20
 18/20 anonim ***** válasza:

#15 Biztos a sátorban is a WC-t kereste😂😂😂😂

Vagy ott mivel védekezett?

2020. dec. 4. 09:52
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem két helyszín volt 19 óra körűli helynél tartottak vissza.

Előtte egy másik helyen egy félórával bent voltam egy tornacsarnok wc-jében és egy hónappal később jött a rendőrségről egy határozat és írták, hogy ott meg feljelentés alapján indult nyomozás, mert eltűnt pénz, kamerafelvétel volt. De csak a folyosón és többen ki be mászkáltak az öltözővlbe is a csapattárssk közűl, de a sértett azt állítja, hogy a csapattársai nem lehettek, bennük megbízik és csak az az egyetlenegy személy akit nem ismernek, én aki bekukucskált az ajtón majd mikor látta, hogy nincs senki be is ment az öltözőbe, aztán kijött és távozott.

Az ügyészség pedig vádiratában kifejtette, hogy 2018.12.07.napon Hajdúsámsonból Békéscsabára utaztam azért, hogy ott vagyon elleni bűncselekményeket valósítsak meg. Akkor még Hajdúsámsonban laktam, nem sokkal azután költöztem el Debrecenbe, mostmár Debrecenbe lakok 2019.február 14 óta. A változásokat törvényes határidőn belűl közöltem a hatósággal, hogy új helyen lakom.

Azóta idézésen mindig megjelentem és nem lehet egy szavuk sem.

Jövőhéten újra utazom Békéscsabára tárgyalásra, de nem fog ítéletet mondani a bíró, mert ha marad is rá idő, én majd úgy csinálom, hogy erre ne kerüljön sor.

Az egyik válaszoló azt mondta, hogy ő is várja az ítéletet, hogy végre lecsukjanak...

Erre azt tudom mondani, hogy ha kb.februárra el lesz napolva a tárgyalás és akkor mondanának ítéletet, bizony ebben a helyzetben bármi akadály lehet. Lehet hogy íz és szagérzészavar, torokfájás lesz, hívom a háziorvost, máris nem megyek, mert ki vagyok mentve, még jogszabályba sem ütközik. Elnapolja tavaszra, akkor pedig valaki úgyis fellebbez azaz mindenképp megy a törvényszékre, ami már 2021-ben, de lehet, hogy 2022-ben sem lesz jogerős döntés.

Tehát elég gyenge mese, hogy "Mi is várjuk az ítéletet" ugyanis az elsőfokú ítélet még nem ÍTÉLET!

2020. dec. 4. 12:27
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Na, szép. De nem kell aggódnod, nem lesz ám a végtelenségig napolva.
2020. dec. 4. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!