Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hozzájárul-e a bíró ,hogy...

Hozzájárul-e a bíró ,hogy végig nézzük vagy simán elutasítja és csak a lényeget vetíti le?

Figyelt kérdés

Jövőhéten megyek tárgyalásra, mert vádolnak egy csúnya félreértéssel, ami önvédelem, meg előtte egy fél órával egy másik sportcsarnok öltözőjéből is pénz tűnt el.

Csak az a 9 ember járt aznap este kosarazni este 5-től fél 8-ig, csak a folyosón van kamera az öltözőbe nincs. A két és félóra kamerafelvétel megvan végig, azonban nekem kinyomtatva a nyomozati anyagba csak az a felvételrész van meg, kinyomtatva ahol én bemegyek meg kijövök az épületbe, de a bíróságnak megvan a 2 és félóra. Mondta is bírónő, hogy lesz bent a tárgyalóba egy tévé és megnézzük, hogy ki ment még, ki-be, de csak csapattársak. Egyedűl én vagyok az akit nem ismertek, 18.38-kor bekukucskáltam az ajtón, bementem és bementem az őltöző vécébe, vécéztem majd kijöttem. Viszont a tanúvallomásokba rendőri jelentésbe benne van, hogy két és fél óra alatt többen ki-be mászkáltak a tornacsarnokban a játéktér és az öltözöbe és vissza. Az csak egy dolog, hogy én voltam az egyetlen akit nem ismertek, majd kimentem. A sértett és a nyomozó megnézte a két és félórai videót.

Az érdekelne, hogy a tárgyalásra 13. Órára vagyok idézve, 16 órakor bezár a bíróság és, kérhetem azt a bíróságtól, hogy nézzük végig a két és félóra kamerafelvételt?

Oké, hogy a legnagyobb része az lesz, hogy bemennek a játékosok, kijönnek, néha be-ki mennek és a videó nagy részén az üres folyosót látjuk majd, azaz a nagy semmit, de én akkor is indítványozom, hogy nézzük végig, ne csak a lényeget.

A bírónő belemegy ilyenbe vagy a jelentős időelhúzás miatt nem fogja megengedni?

Ha hozzájárul, akkor az ügyészség is türelmesen űl addig vagy mi várható?

Mondjuk az ügyésznek mindegy, ha minnél tovább húzódik a tárgyalás, őt fizetik én meg azt a napot erre szánom, hogy bíróságra megyek.

Csak normális hozzáértők válaszát szeretném kérni, nem kötekedő emberekét, mert ez nekem fontos.

2020. dec. 3. 21:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi van Levike, már garázdasággal is vádolnak?

Jól sejtettem hogy a reggeli gázpisztolyos-önvédelmes kérdés mögött is te álltál. Sebaj, legalább több ideit leszel a rács mögött, itt meg kifogynak a kérdések.

2020. dec. 3. 21:19
 2/20 A kérdező kommentje:

Nem. Ott lopás történt. Egy félórával később egy másik helyen megtámadtak, lefújtam a támadót és közbe az edző meg azt hazudta, hogy pénz tűnt el és kicsit meg is vertek.

De a kérdésem egy félórával előtti másik helyszínre értem, azonban normális választ szeretnék.

2020. dec. 3. 21:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek Levike.

Már nem bírjuk követni, hogy mikor hova mentél vagy nem mentél, mikor mit csináltál vagy mit nem csináltál.

2020. dec. 3. 21:25
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem is kell tudni követni, tudni hol jártam, csak a fent említett kérdésre szeretnék választ.
2020. dec. 3. 21:30
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francért akarnád végignézni a videót?! Senki nem mondja, hogy nem jártak mások az öltözőben és nem lophattak. Az, hogy te IS lehettél semmit nem számít.
2020. dec. 3. 21:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre válaszolva, csak a lényeget vetíti le. Mi a francnak játszanának le olyat ami nem perdöntő, sőt nem is kapcsolódik az ügyhöz? Például hogy a takarító felmos...
2020. dec. 3. 21:41
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
Ott bukik az összes védekezesed hogy nem tudsz életszerű okot találni arra, hogy miért mentél te oda levike. Közöd nincs semmilyen sporthoz.
2020. dec. 3. 21:44
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Levike, azt hiszed te vagy a Teréz Körúti robbantó? Vagy mi ez az új taktika hogy nettó elmebetegnek mutatod magad a bíróság előtt?
2020. dec. 3. 21:49
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Így is el fognak ítélni levike ne aggódj, ezer helyen sántít a történeted.

Ja én is csak úgy bekukucskálok egy nem nyílvános helyen lévő öltözőbe meg elmegyek oda WC-re, teljesen életszerű történet.....

2020. dec. 3. 21:53
 10/20 A kérdező kommentje:

Gondolom jövőhéten még nem lesz vége a tárgyalásnak, hanem még kitűz gondolom egy másik napot majd, én olyan februárra tippelek. Csak nem idén kesz már.

Ha majd a bírónő jövőhéten mondja, hogy mikor lesz megint a tárgyalás, akkor szerintetek nem probléma, ha megkérdezem, hogy "Akkor már ki tetszik mondani az ítéletet vagy a felmentést?" Ilyen szép szavakka, mert ott szépen illően illik beszélni, kérdezni mégiscsak. Vagy ezt nem kell kérdezni?

2020. dec. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!