Hozzájárul-e a bíró ,hogy végig nézzük vagy simán elutasítja és csak a lényeget vetíti le?
Jövőhéten megyek tárgyalásra, mert vádolnak egy csúnya félreértéssel, ami önvédelem, meg előtte egy fél órával egy másik sportcsarnok öltözőjéből is pénz tűnt el.
Csak az a 9 ember járt aznap este kosarazni este 5-től fél 8-ig, csak a folyosón van kamera az öltözőbe nincs. A két és félóra kamerafelvétel megvan végig, azonban nekem kinyomtatva a nyomozati anyagba csak az a felvételrész van meg, kinyomtatva ahol én bemegyek meg kijövök az épületbe, de a bíróságnak megvan a 2 és félóra. Mondta is bírónő, hogy lesz bent a tárgyalóba egy tévé és megnézzük, hogy ki ment még, ki-be, de csak csapattársak. Egyedűl én vagyok az akit nem ismertek, 18.38-kor bekukucskáltam az ajtón, bementem és bementem az őltöző vécébe, vécéztem majd kijöttem. Viszont a tanúvallomásokba rendőri jelentésbe benne van, hogy két és fél óra alatt többen ki-be mászkáltak a tornacsarnokban a játéktér és az öltözöbe és vissza. Az csak egy dolog, hogy én voltam az egyetlen akit nem ismertek, majd kimentem. A sértett és a nyomozó megnézte a két és félórai videót.
Az érdekelne, hogy a tárgyalásra 13. Órára vagyok idézve, 16 órakor bezár a bíróság és, kérhetem azt a bíróságtól, hogy nézzük végig a két és félóra kamerafelvételt?
Oké, hogy a legnagyobb része az lesz, hogy bemennek a játékosok, kijönnek, néha be-ki mennek és a videó nagy részén az üres folyosót látjuk majd, azaz a nagy semmit, de én akkor is indítványozom, hogy nézzük végig, ne csak a lényeget.
A bírónő belemegy ilyenbe vagy a jelentős időelhúzás miatt nem fogja megengedni?
Ha hozzájárul, akkor az ügyészség is türelmesen űl addig vagy mi várható?
Mondjuk az ügyésznek mindegy, ha minnél tovább húzódik a tárgyalás, őt fizetik én meg azt a napot erre szánom, hogy bíróságra megyek.
Csak normális hozzáértők válaszát szeretném kérni, nem kötekedő emberekét, mert ez nekem fontos.
Mi van Levike, már garázdasággal is vádolnak?
Jól sejtettem hogy a reggeli gázpisztolyos-önvédelmes kérdés mögött is te álltál. Sebaj, legalább több ideit leszel a rács mögött, itt meg kifogynak a kérdések.
Nem. Ott lopás történt. Egy félórával később egy másik helyen megtámadtak, lefújtam a támadót és közbe az edző meg azt hazudta, hogy pénz tűnt el és kicsit meg is vertek.
De a kérdésem egy félórával előtti másik helyszínre értem, azonban normális választ szeretnék.
Őszinte leszek Levike.
Már nem bírjuk követni, hogy mikor hova mentél vagy nem mentél, mikor mit csináltál vagy mit nem csináltál.
Így is el fognak ítélni levike ne aggódj, ezer helyen sántít a történeted.
Ja én is csak úgy bekukucskálok egy nem nyílvános helyen lévő öltözőbe meg elmegyek oda WC-re, teljesen életszerű történet.....
Gondolom jövőhéten még nem lesz vége a tárgyalásnak, hanem még kitűz gondolom egy másik napot majd, én olyan februárra tippelek. Csak nem idén kesz már.
Ha majd a bírónő jövőhéten mondja, hogy mikor lesz megint a tárgyalás, akkor szerintetek nem probléma, ha megkérdezem, hogy "Akkor már ki tetszik mondani az ítéletet vagy a felmentést?" Ilyen szép szavakka, mert ott szépen illően illik beszélni, kérdezni mégiscsak. Vagy ezt nem kell kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!