Ki ez az alak és mit akarhat?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel sétáltunk és éppen egy szovjet emlékmű közelében sétáltunk. Láttam hogy valaki valamit nézeget ott a szobornál, majd mikor visszafele ugyanott elhaladtunk megállított hogy kik vagyunk és mit akarunk ott. Pár szóval elküldtem az anyjába de egyre jobban csak hőbölgött, hogy "ennek következményei lesznek", mi meg mit sem törődve vele tovább sétáltunk.
Nem tudom ki lehetett az a fazon, munkásőrnek volt öltözve, megismerem azt a "divatot". Valamiféle szoborőr? Vagy ki? Van egyáltalán valami jogköre? Legközelebb szájba vághatom?
2020. nov. 29. 23:34
2/4 anonim válasza:
nem vaghatod szajba, de nem is kell vele foglalkozni. semmi koze hozza hogy miert vagytok ott
3/4 anonim válasza:
Legközeleb mondd neki, hogy igazolja magát.
4/4 anonim válasza:
Tuti valaki a Hagyományőrző Munkásőr Egyesületből. Vannak ilyen paprikajancsik, azt hiszi ők az úristen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!