Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meddig tart fog még tartani...

Plüssfigura kérdése:

Meddig tart fog még tartani az online oktatás?

Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van ebből az egészből, egész nap bevagyok zárva. Mintha börtönben lennék.

2020. nov. 29. 21:02
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Csak este 8 és hajnali 5 között nem mehetsz ki. Hajrá!
2020. nov. 29. 21:02
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Márciusig kitart valószínű.

Egyetemeken, szerintem még a következő félév is online lesz.

2020. nov. 29. 21:06
 3/29 anonim ***** válasza:
84%
A tanterembe is be vagy zárva nemde? Vagy online nem tartják a tanárok a szüneteket?
2020. nov. 29. 21:10
 4/29 anonim ***** válasza:
86%

Ne szóljátok le, a fiataloknak ez kínszenvedés, ha nem eleve olyan beállítottságúak! A gyerekeim is eltérően viselik, amelyik inkább online szeret létezni, ő könnyebben, de már neki is rossz így.

Kérdező:

Nem tudjuk. HA jó lesz valamelyik vakcina és HA elkezdik beadni a védőoltásokat, akkor is még eltart egy ideig. Sajnos túl nagy a hangja a mindmeghalunk hívőknek meg a vírustagadóknak és hiába próbált a kormányzat normális egyensúlyt találni, semmi nem jó amit csinál, mert valamelyik akkor is nekiáll hisztizni. A mindmeghalunk hívőknek ez is kevés és a kormány tömeggyilkos blablabla.., a vírustagadók meg szántszándékkal nem csinálják amit kellene, mert hogy nekik ne mondják meg hogy mit tegyenek, ez diktatúra blablabla...

A következménye, hogy te neked kell otthon ülnöd ahelyett hogy a barátaiddal lehetnél akár a suliban, akár máshol.

2020. nov. 29. 22:13
 5/29 anonim ***** válasza:
0%

"és hiába próbált a kormányzat normális egyensúlyt találni, semmi nem jó amit csinál"

Mert nem csinált semmit, ami rossz.

Meg persze hazudozik, ami szintén rossz, így nyilván mindenkinek rossz.

Arról nem is beszélve, hogy sehol a Földön nem normális egyensúly az, hogy 100 ezer főre vetített halálozásban még EU-s szintén is rosszul állunk.

"A mindmeghalunk hívőknek ez is kevés és a kormány tömeggyilkos blablabla."

Mondjuk ez járvány előtt is tény volt.

Minden negyedik magyar azért hal meg, mert nem működik megfelelően az egészségügy, nincs benne elég eszköz, elég pénz. Ezt az adatot Kásler is beismerte.

Ez 30 ezer magyar.

"A következménye, hogy te neked kell otthon ülnöd ahelyett hogy a barátaiddal lehetnél akár a suliban, akár máshol."

A kormány nem csinált semmit, és ennek a következménye, hogy otthon kell maradni. Lehetett volna egyensúlyt tartani, de valakit nagyon érdekeltek a teltházas foci meccsek.

Legkésőbb nyárig online oktatás lesz. A számok függvényében előbb kinyithatnak. Később nem nagyon fognak, mivel a meleget nem szereti a vírus.

Argentínán lehet látni, hogy a nyár kezdetével eléggé mérséklődtek a megbetegedések.

2020. nov. 30. 00:28
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
December 10-ig kell dönteniük, hogy visszamegyünk-e úgy tudom. Viszont több helyen is olvastam, hogy kb ekkor lesz a tetőzés. Szívem szerint én is visszamennék már, kifolyik a szemem a telefontól és a laptoptól és járnék újra sportolni... meg ugye itt az érettségi is. De biztos vagyok benne, hogy a vakcinát megvárják. Csak legkésőbb februárig menjünk vissza, hogy ha lesz szalagavató és keringő fel tudjunk készülni, meg az utolsó osztálykirándulásunkat is meg tudjuk tartani...
2020. nov. 30. 09:51
 7/29 anonim ***** válasza:

#5 Miért hazudsz?

Az 1 millió főre vetített elhunytak számában a középmezőnyben vagyunk. Cirka 1 héttel követjük az osztrákokat, tehát ha ott most már kevesebb, akkor egy hét múlva várhatóan nálunk is csökkenés lesz.

[link]

"Minden negyedik magyar azért hal meg, mert nem működik megfelelően az egészségügy, nincs benne elég eszköz, elég pénz. "

Nem. Mutasd meg hogy mikor ismert be ilyet Kasler!

Azért halnak meg nálunk többen mert sokkal többen hanyagolják el a saját egészségüket. Itt a legmagasabb az elhízottak, alkoholisták, depressziósok száma, ez nem a kormány meg az egészségügy felelőssége, hanem az egyéné. Helyettem nem fog senki elmenni futni vagy gyalogolni, és totál mindegy milyen felszereltségű az egészségügy, ha olyan kövérre hízom, hogy tönkremegy a szívem, cukorbeteg leszek stb. azon nem fognak tudni segíteni.

A járvány nem a "teltházas foci" miatt van az országban és baromira nem játszik benne szerepet hogy nyílt, szabad területen együtt voltak ennyien.

Itt hisztiznek a vírustagadók, azt hangoztatják ki hogyan tudná kijátszani a korlátozásokat, a maszkviselést, egyebet és neked az fáj, hogy volt 2 olyan focimeccs, aminél szabad téren, maszkban szurkolók nézték a stadionban.

2020. nov. 30. 12:20
 8/29 anonim ***** válasza:
8%

"Miért hazudsz?"

Olvasni nem tudsz aztán belepofázol mások beszlégetésébe.

Elég egyértelműen leírtam, hogy a halálozásokról beszélek. Erre te hozol egy linket a fertőzöttek számáról.

Mellesleg ha nem tesztelsz, akkor nem nő a fertőzöttek száma. Magyarország pedig kb. szeptember óta nem követi a WHO-s ajánlást, szóval jó, hogy alacsonyabb.

Ezzel szemben 100 ezer főre vetített halálozásokat nézve október végén 5.7 az érték, ami európai szinten a 3. legmagasabb.

[link]

"Szerencse" javítottunk és márcsak 4. legmagasabb az értékünk 16.7-tel.

[link]

"Nem. Mutasd meg hogy mikor ismert be ilyet Kasler!"

Idióta.

Kásler kidolgozott egy csomagot, ami 1000-1500 milliárdot tolna az egészségügybe. A csomag mellett úgy érvelt, hogy 2017-ben 24 ezer ember halálát lehetett volna megelőzni. Ez akkori adatok alapján minden ötödik. Nem tudom, hogy melyik forrást hiszed el, szóval itt van több is, ami ugyanazt írja:

[link]

[link]

[link]

Viszont ma már mindig negyedikről van szó. Ezt az eurostat is kiszámolta, ami ksh-s adatokkal dolgozik, vagyis olyan számokkal, amiket a kormány adott át:

[link]

Az eurostat számai alapján 26.4% a megmenthető haláleset (azért linkelek magyar cikket, hogy értsd, de a forrás is ott van, szóval meg nézheted azt is).

Az eurostat egy másik felmérése szerint, ha csak a 75 éves kor alattiakat vizsgáljuk (szóval kb. a várható eléttartam alattiakat), akkor Mo-on 10-ből 8 ember halála előzhető meg.

[link]

Itt szintén linkelve van az eurostat eredeti anyaga.

"Itt a legmagasabb az elhízottak, alkoholisták, depressziósok száma, ez nem a kormány meg az egészségügy felelőssége, hanem az egyéné."

De, a kormány tudja támogatni a pszichológusi szakmát, a kormány tud szűrőprogramokat indítani.

Az elmúlt hány évben láttál azzal kampányolni fideszest, hogy menjenek szűrésekre az emberek? Egyszer sem.

Nyugaton ezek témák, nyugaton nem ciki a pszichológus, és ezért vagyunk ilyen rossz helyzetben.

Mellesleg daganatos halálokkal is rosszul állunk, amit ráadásul Kásler jutatott oda, ahol van, mivel korábban ő vitte.

Itt van egy elég jó cikk pl. az iskolapszichológusról:

[link]

"ha olyan kövérre hízom, hogy tönkremegy a szívem, cukorbeteg leszek stb. azon nem fognak tudni segíteni"

Ha nem stadiont építenének, hanem szabadon használható pályákat, akkor talán többet mozognának az emberek. Ezt is tudna a kormány programmal támogatni.

Mondok egy külföldi példát. Japánban évről évre kevesebb fiú röplabdázott 2012-ig, amikor megjelent egy nagyon jól elkészített röplabdás sorozat, és egyből nőtt a röplabdás fiúk száma.

[link]

Nagyon sok olyan megoldás van, amivel a kormány tudná támogatni a testmozgást, egészséges életmódot. Ez lenne a feladata, ezt kellene elérni.

Mellesleg az érvelésed úgy a legszánalmasabb, hogy pont, hogy a szülés sem a kormánytól függ, mégis támogatja, vagyis de, tudna mit tenni.

"A járvány nem a "teltházas foci" miatt van az országban és baromira nem játszik benne szerepet hogy nyílt, szabad területen együtt voltak ennyien"

De, és a szakértők is azt tippelik, hogy az olasz helyzet romlásának az egyik oka pont egy foci meccs volt:

[link]

"Itt hisztiznek a vírustagadók, azt hangoztatják ki hogyan tudná kijátszani a korlátozásokat, a maszkviselést"

Senkit nem érdekel.

500 éve kb. mindenki azt hitte, hogy a Föld lapos, de ettől nem lesz a Föld lapos.

"neked az fáj, hogy volt 2 olyan focimeccs, aminél szabad téren, maszkban szurkolók nézték a stadionban"

Igen, kifejezetten rossz, hogy olyan helyeken lehettek tömegek, amikről minden szakember elmondta, hoyg milyen veszélyes.

2020. nov. 30. 23:11
 9/29 anonim ***** válasza:

#8 Baromkám, ez nagy égés volt neked. Tudod ezért kell tovább menni egy cikkben a címnél.

A szöveg ugyanis arra való, hogy több legyen benne, mint a cím és az első sor - és akkor nem égsz ekkorát, hogy bizony ott van benne az 1 millió főre vetített elhunytak száma is táblázatosan.

Hazudtál egy vereteset Kaslerről és lám ezt is bebuktad. Soha nem mondott olyat amit te állítottál. Az, hogy lehet javítani az egészségügyi ellátáson, a szűrőprogramokon stb. stb, még egyáltalán nem jelentik azt, hogy "Minden negyedik magyar azért hal meg, mert nem működik megfelelően az egészségügy, nincs benne elég eszköz, elég pénz. Ezt az adatot Kásler is beismerte."

Nem ismert be semmi ilyet. Ne hazudj!

Még a végén agyvérzést kapsz, aztán ebben a nem is működő egészségügyben kellene hogy megmentsék az életedet.

2020. dec. 1. 02:10
 10/29 anonim ***** válasza:
44%

"Baromkám, ez nagy égés volt neked. Tudod ezért kell tovább menni egy cikkben a címnél."

Sajnos, még így sincs igazad.

A link az összes halottat nézi, nem pedig a járvány jelenlegi állapotát.

A jelenlegi állapotot az elmúlt pár hét alapján szokták számolni, amit be is mutattam.

Mellesleg nagyon cuki, ahogy még cáfolni sem cáfolsz, mivel tudod, hogy hazudtál. :DDD

"Hazudtál egy vereteset Kaslerről és lám ezt is bebuktad. "

Ja, végülis csak szó szerint idéztem, hogy mit mondott.

De igaz, ezt hazugságnak hívják.

"Az, hogy lehet javítani az egészségügyi ellátáson, a szűrőprogramokon stb. stb, még egyáltalán nem jelentik azt, hogy [...]"

Egyrészt, de, ha kiszűröd, akkor tudod időben meggyógyítani az adott iletőt.

Másrészt, én a szűrőprogramokat, mint opciót mondtam. Kásler mondta, hogy 2017-ben 24 ezer embert lehetett volna megmenteni 1000-1500 milliárd forinttal.

"Nem ismert be semmi ilyet. Ne hazudj!"

De, több cikket is hoztam. Talán nem a címig kellene olvasni "baromkám". :DD

"Még a végén agyvérzést kapsz, aztán ebben a nem is működő egészségügyben kellene hogy megmentsék az életedet."

Mellesleg tök mindegy, hogy Kásler mit mond. A tények azok, hogy minden 4. ember meghal, mert szar az egészségügy. Káslertől független forrást is hoztam erre.

Persze a fidesz is ismeri az adatokat, mivel mindig évben kiperelik tőlük:

[link]

"Az összes haláleset 26 százaléka, több mint 32 ezer haláleset lett volna elkerülhető 2014-ben, ha megfelelő lett volna az egészségügyi ellátórendszer és hatékonyabb lett volna a népegészségügy, - ez áll abban az egészségügyi teljesítményértékelésben, amelyet a Állami Egészségügyi Ellátó Központ koordinálásával készített a kormány."

De élj csak az álomvilágodban, hülyegyerek. :DD

2020. dec. 1. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!