16 évesen elhagyhatom a házat szülői beleegyezés nélkül?
Figyelt kérdés
(Nem elköltözni természetesen, csak 1-2 óra hosszára). A szüleim nagyon szigorúak, semmit nem engednek. Már megbolondulok itthon, nem birom tovább. Úgy érzem magam itt mint egy rab. Éjjel-nappal mosok, főzök, takarítok. Reggelente anyám elmegy két óra hosszára a boltba mire haza ér ragyog a ház (ilyenkor felkelt, hogy nyissam ki neki a kaput). Én mindet szó nélkül megteszem és mégsem engednek sehova, még telefonálni is megszabják mikor telefonálhatok. Ha iskola van megmondják melyik busszal kell haza jönnöm és azt is, hogy melyikkel elmennem. De mióta bezártak az iskolák elviselhetetlen. Már lassan egy hónapja nem voltam utcán. (Most volt a születésnapom 2 hete és azt is itthon feküdve, egymagam kellett töltenem)2020. nov. 25. 20:04
1/10 anonim válasza:
Nem ülhettél fel az ágyon? Lekötöztek?
3/10 anonim válasza:
Te jó ég!
Te írtad ki ma a hasonló kérdést is...????
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Kérdező, neked nincsenek osztálytársaid? VAgy 16évesen hogyhogy csak most merült fel benned ez a kérdés...??
7/10 A kérdező kommentje:
3. és 5. Válaszra.
Igen, én. Sajnos nincs olyan ember akihez tudnék fordulni ezzel a problémával.
2020. nov. 25. 20:31
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem ... vagyis úgy arra a pár órára Igen, mert nem örökre mész el ... Nagyon sajnállak :((
Suliban Nincs valami pszihologus akihez mehetnél? Ha van , keresd fel és ne félj ❤ kitartást neked ❤
16/L
9/10 anonim válasza:
Hiába írod ki újra a kérdésed, akkor is azt kell csinálnod amíg nagykorú nem leszel, amit a szüleid mondanak!
10/10 A kérdező kommentje:
Értem. Csak azért próbáltam meg újból, mivel egyszer azt írják, hogy igen, máskor pedig, hogy nem.
2020. nov. 27. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!