Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apasági tesztet csak a két...

Apasági tesztet csak a két fél beleegyezésével lehet kérni?

Figyelt kérdés
Osszejottem egy csajjal akivel egyutt eltunk 1evig, teherbe esett de aztan kulon valtak utjaink, a gyermek megszuletett de nem vehettem a nevemre nem akar a csak semmilyen egyutt mukodest . Szeretnek egy apasai tesztet e mitt mert ha az enyem a gyerek szeretnem tamogatni de nem akarja a tesztet sem
2020. okt. 18. 20:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Apasági keresetet indíthatsz a bíróságon esetedben a gyerek születése után egy évig bezárólag. A bíróság elrendeli a tesztet, aminek a költségét a vesztes fél fizeti.
2020. okt. 18. 20:40
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
ha nem tart igényt a segitségedre, ne erölködj, nem fog a közelébe se engedni. Alapits családot és csinálj házasságban gyereket, ha igényed van rá.
2020. okt. 18. 20:53
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Vannak cégek, megkapod a szettet, vagy beviszed a fésűjét, avagy fogkeféjét, és annyi. Kiértesítenek ha kész.
2020. okt. 18. 20:59
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Azért engem csak zavarna ha van rá esély, hogy enyém a gyerek. Jogos a kérdező igénye. Ha pedig tényleg ő az apa akkor kérhet láthatást.
2020. okt. 18. 21:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt ket opcio johet szoba:

Vagy nem a kerdezo az apa, es a az ex szegyelli, hogy megcsalta, ezert nem akarja a tesztet.

Vagy a kerdezo az apa, de valami olyan dolgot tett, amiert az ex inkabb ugy dontott, hogy kizarna az eletukbol, latni sem akarja, nem akar az apukatol semmit. Ez lehet barmi, nem feltetlen az agyonveresre kell gondolni.

Termeszetesen en mindenkeppen kernem a tesztet, az se erdekelne, ha vegul nekem kellene fizetni erte, mert megiscsak a gyerekemrol lenne szo, ha ugy van.

Plusz az apukanak joga van latni a gyermeket.

2020. okt. 18. 21:31
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
azt hagyjuk, hogy mihez van joga, meg mit fog neki hagyni/engedni az anyuka.
2020. okt. 18. 21:40
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Utolso, ez nem igy mukodik. Joga van latni a gyereket, ha az anya ezt korlatozza, lehet birosagra menni es meghatarozni a konkret lathatast. Lehet am harcolni azert a gyerekert, csak konnyebb belenyugodni abba, hogy jajj anyuka nem engedi, akkor inkabb hagyom is a francba. Ez valoban kenyelmes, kifogasnak is jo, csakhogy ez nem igy megy.
2020. okt. 18. 22:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Bíróság meg is szokta ítélni a láthatást ha normális az apuka is.

Az nem ok a tiltásra, hogy már nem szeretem a férfit.

Egy ismerősöm van akinek bíróságra kellett mennie. Részleteket nem tudok csak beszéltük már, hogy ő úgy szokott velük találkozni, hogy minden 2. hétvégén velük van 2 napot illetve hosszabb ünnepeknél a napok felén. Például karácsonykor 25-26-27-en velük lesz.

2020. okt. 18. 22:29
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
.7.láttál te már ilyet közelről? A harc, a stressz, a manipuláció (gyereké is) komoly nyomokat hagy mindenkiben, Főleg a szerencsétlen gyereken
2020. okt. 18. 22:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Elvalt szulok gyereke vagyok, lattam igen, eleg is volt, koszonom. A szuleim valasa ocsmany volt, mint ahogy az egesz hazassaguk is, de legalabb apukam harcolt ertem, pedig anyammal szemben eleg nehez dolga volt.
2020. okt. 18. 22:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!