Apasági tesztet csak a két fél beleegyezésével lehet kérni?
Figyelt kérdés
Osszejottem egy csajjal akivel egyutt eltunk 1evig, teherbe esett de aztan kulon valtak utjaink, a gyermek megszuletett de nem vehettem a nevemre nem akar a csak semmilyen egyutt mukodest . Szeretnek egy apasai tesztet e mitt mert ha az enyem a gyerek szeretnem tamogatni de nem akarja a tesztet sem2020. okt. 18. 20:32
11/14 anonim válasza:
ha ne zavart volna bele apukád a képbe és anyád egy másik pasival(akit szeret) békében, szeretetben nevel fel téged, az nem lett volna jobb mindenkinek?nekem jobb lett volna.
12/14 anonim válasza:
Jezusom, miert lett volna jobb? Az apam az apam, aki foglalkozott velem egesz eletemben, szerinted mekkora trauma lett volna, ha valas utan leszar es csak ugy elhagy? Sajnos sokan jarnak igy, ezen az oldalon is olvashatsz ilyenekrol, hogy mennyire megviselte a gyereket, es a kesobbi, felnott eletere is kihatott. Rengeteg kulonbozo sors es eletut van, ha az apam egy semmirekello alkoholista fhasz lett volna, akkor nyilvan nem igy allnek ehhez hozza, es gondolom neked is jo okod van arra, hogy igy gondolkozz, csak azt ertsd meg, hogy nem vagyunk egyformak.
Kicsit elkanyarodtunk a tematol, de az a lenyeg, hogy akinek fontos a gyereke, az nem kifogasokat keres, hanem harcol erte.
13/14 anonim válasza:
#5 egy opció lemarad: a csaj az új palit fogta meg azzal, hogy övé a gyerek
14/14 anonim válasza:
Kérdező, simán indíthatsz közönséges apasági pert, ha eddig nem ismerte el senki más férfi a sajátjának. A kutya nem fogja megkérdezni, hogy anyuka beleegyezik e... ugyanis a gyerek érdeke a rendezett apaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!