Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogosan tette letétbe az...

Jogosan tette letétbe az elhunyt telefonját a kórház?

Figyelt kérdés
Elhunyt a nagynéném és mivel nem volt leszármazottja halála előtt a kórházban engem nem jelőlt meg legközelebbi hozzátartozójának. Az édesanyja (mamám) még él de 93 éves de se szellemi sem fizikális képességei nem tették lehetővé, hogy ő intézkedjen a temetésről és minden másról,amit sajnos ilyenkor el kell intézni. Én intéztem és temettem el a bátyámmal együtt. A rokonságból senki nem jött el a temetésre,ilyen olyan okra hívatkozva. A lényeg az, hogy a kórház nem adta ki a nagynéném telefonját. Kértem ,hogy legalább a barátai számát írjuk ki, hogy a temetésre elhívjuk őket, ettől elzárkoztak,mondván, hogy már letétben van. Próbálkoztam a fészbukon a barátaira találni, szinte semmi siker nem volt. Hárman voltunk a temetésen. Nagyon gondolkozom hogy jogi úton tisztázom ezt a dolgot, hogy Keresztanyám barátai megfosztották attól a lehetőségtől, hogy ott legyenek a temetésen. Szerintetek milyen eséllyel . Tudom ügyvéd, de előszőr a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.

2020. nov. 25. 09:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#5 vagyok: a kérdésedből eleve egyértelmű volt, hogy arra gondolsz, hogy Téged jelölt meg, különben nem lenne értelmes a mondat: "MIVEL nem volt leszármazottja, engem nem jelölt meg". Ugye ez világos, hogy tök értelmetlen lenne!

Szóval ez csak úgy értelmes, ha azt akartad írni, hogy "mivel nem volt leszármazottja, halála előtt a kórházban engem jelölt meg" - ezért válaszoltam erre. De kíváncsi vagyok, hogy hangzik ennek fényében a többi hozzászólás és drukkolok, hogy valaki igazságot szolgáltasson Neked és sikerüljön valahogy kompenzálni a nagynénéddel történt méltatlanságot.

2020. nov. 29. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így már nem kapsz válaszokat. Különös, hogy akik nagy hozzáértéssel írtak a félreértett verzióról, most ennyire ne legyen ötletük. :(
2020. dec. 7. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!