Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Amennyiben melegként a gyermek...

Amennyiben melegként a gyermekvállalásnak ezt a módját választom az törvénytelen?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy Kanadában legális a dajkaanyaság, ami azt jelenti, hogy egy nő, javadalmazás nélkül vállalja, hogy kihordja az illető gyermekét (egy meleg pár 2018-ban sikeresen jutott így gyermekhez hazánkban). Illetve Kaliforniában engedélyezett a kereskedelmi béranyaság, ugyanakkor Magyarországon a béranyaság tiltott. Ha az én gyermekemet kaliforniai béranya szüli meg, akkor én azzal bűntényt követek el?

2020. nov. 23. 15:12
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
De nem homoszexuális mindenki!!:D Ugyanakkor nem is hetero.. senki nem tudja mi ennek az oka. Viszont a homoszexualitás nem emberek által "feltalált" dolog, hanem a születésnél dől el (ezt melegként mondom, szóval elhiheted).
2020. nov. 23. 19:16
 32/40 anonim ***** válasza:
14%
33as hülye vagy. Az elvről beszélek. A homoszexualitas, tehát ha 2 férfi szexel azzal nem tartható fent egy faj. Ennyi és nem több.
2020. nov. 23. 19:20
 33/40 anonim ***** válasza:
83%
De továbbra sem gondolja senki, hogy egy amúgy egészséges homoszexuális férfinak ne lehetne gyereke egy nőtől. És ezt pl a mi igazán vitatható törvényeink se tiltják. Tehát ha egy aszexuális no és egy homoszexuális férfi csinálnak egy gyereket és utána megegyeznek az elhelyezéséről pl fele-fele az meg mindig egy legális lépés. Tehát miért ne lehetne akar örökbe is fogadni? Vagy akinek már van gyereke és utána jön rá, hogy igazából Béla jobban bejön neki a nejénél. Neki is lehet gyereke. Ebben az országban csak annak nem lehet, aki amúgy egy hatósági vizsgálaton bizonyítottan megfelelő körülményekkel rendelkezik csak csupán éppen meleg.
2020. nov. 23. 20:29
 34/40 anonim ***** válasza:
81%

Van meleg ismerősöm, akinek 3 gyereke van. Úgy ment bele a 80as éves végén egy párkapcsolatba, hogy azt próbálta elhitetni magával, hogy csak nővel kell lennie és "kigyógyul", ahogy abban az időben nyomatták. A gyerekek érkezése, a körülöttük lévő teendők elterelték a figyelmét, viszont ahogy egyre nőttek, egyre jobban előtérbe került a feleségével való viszonya és a valódi érzései. Végül coming outolt. A gyerekei már felnőttek, két fiú, egy lány. Egyik sem meleg. Mindegyikükkel jó kapcsolata van. Illetve a volt feleség is megbékélt. Azóta volt olyan is hogy együtt karácsonyoztak. Tizenpár éve pedig egy másik férfival él.

A gyerekeit én is ismerem és iszonyatosan nyitott, értelmes emberek. Ők az élő példa nekem, hogy semmi ráhatása nincs a szexuális orientációra hogy kik nevelik. A lényeg hogy elfogadó, szeretetteljes környezet legyen.

2020. nov. 23. 21:20
 35/40 anonim ***** válasza:
54%
Oh hogy hány meleg vesz el not különböző indokkal. Vagy nem akarja bevallani, hogy meleg, vagy gyereket akar... hány olyan sztori van, hogy apuci pasival csalja anyucit... mondjuk azt nem értem, hogy egy meleg hogy tud megdugni egy not... az nem csak akarás kérdése, hanem működnie kell a dolgoknak, amihez vonzalom kell... ezt soha nem értettem, na mindegy
2020. nov. 23. 21:24
 36/40 anonim ***** válasza:
81%
38 gondolom fantázia kérdése 🙂
2020. nov. 23. 21:25
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

38.

Biszexuálisak kezdetben, viszont idővel a legtöbb bi, átfordul teljes homoszexualitás felé.

2020. nov. 24. 05:54
 38/40 anonim válasza:
Jesszus, mennyi korlátolt ember... Hogy a kérdésre válaszoljak: elvileg törvénytelen, mert magyar állampolgárként a magyar jogszabályoknak külföldön is meg kell felelned. A gyakorlatban, ha sikerül a nevedre kerülnie egy gyereknek külföldön, akkor az anyakönyvi kivonatában szülőként vagy feltüntetve, és az égadta világon semmi nem utal arra a hatóságok számára, hogy a gyerkőc béranyaságból származik. Azt viszont nem tudom, hogy a kanadai szabályok szerint kivitelehzető-e a dolog így, hogy az állampolgárságod szerinti országban ez illegális. Az EU-n belül pl. az a szabály, hogy külföldi örökbefogadás esetén a szülőnek a gyerek országa és a saját országa szerinti szabályoknak is meg kell felelnie. Szerintem ennek először érdemes lenne utánajárnod, mielőtt nagy összeget fektetsz bele.
2020. nov. 25. 13:13
 39/40 anonim ***** válasza:
40. Ez a férfi sosem volt bi, egyszerűen csak meg akart felelni a társadalmi elvárásoknak...
2020. nov. 25. 22:28
 40/40 Ildikó9779 válasza:

Rossz év, nehéz döntés.

Életkörülmények miatt, a BioTexCom Reprodukciós Klinikán (Kijev,Ukrajna), eladom a helyemet a béranyaság szolgáltatás várólistáján. Ha érdekel -írj privátban.

2020. dec. 28. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!