Amennyiben melegként a gyermekvállalásnak ezt a módját
választom az törvénytelen?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy Kanadában legális a dajkaanyaság, ami azt jelenti, hogy egy nő, javadalmazás nélkül vállalja, hogy kihordja az illető gyermekét (egy meleg pár 2018-ban sikeresen jutott így gyermekhez hazánkban). Illetve Kaliforniában engedélyezett a kereskedelmi béranyaság, ugyanakkor Magyarországon a béranyaság tiltott. Ha az én gyermekemet kaliforniai béranya szüli meg, akkor én azzal bűntényt követek el?
Én nem gyűlölöm őket, csak féltem a gyerekeimet a bzi propagandatól. Akkor tuti homokos vagyok..
2020. nov. 23. 15:56
12/40 anonim válasza:
A gyereked nem lesz “bzi” attól, ha melegeket lát es arra nevelik, hogy ezt elfogadja. Egyébként meg mi lenne, ha bzi lenne a fiad? Kitahadnad? Mert bárki születhet annak. Csak szólok.
2020. nov. 23. 16:05
13/40 anonim válasza:
13 annyira tipikus
Mikor nem tudsz ész érvet mondani, akkor jön az hogy jajj annyira gyűlölitek a meleget.
A kutyát nem érdekli.
Kérdés. Tud 2 egynemű gyereket csinálni?? Nem. Tehát mit erőlködnek?
2020. nov. 23. 16:07
14/40 anonim válasza:
#17 sok férfi-nő pár sem tud segítség nélkül teherbe esni. Akkor nekik se legyen? A lombik sem "természetes" mégis sokan így esnek teherbe.
2020. nov. 23. 16:10
15/40 anonim válasza:
A látens b.uzisag a legnagyobb észérvem drágám.😉 en például egy biszex nő vagyok, férfi preferanciaval es pontosan tudom, hogy csak az gyűlöli a melegeket, aki nem tudja elfogadni, hogy vannak hajlamai, vagy mondjuk apukának voltak hajlamai, ezért gyerekként beleverte, hogy a melegek ocsmanyak. Amerikai szépség című filmet ajánlanám az összes meleggyűlölőnek. Választ ad mindenre.
2020. nov. 23. 16:14
16/40 anonim válasza:
Nem értem, attól, hogy meleg, még lehet vágya egy gyermek. Mégis kik vagytok ti, hogy megítéljétek, hogy milyen ember, a nemi orientációja alapján? Akár jobb környezetben is felnőhet a gyerek, főleg egy-két fröcsögő anyuka kommentje alapján, el tudom képzelni, milyen lelkülettel nevelnek egy gyereket?
2020. nov. 23. 17:11
17/40 anonim válasza:
Két meleg férfi valóban nem tud egmásnak gyereket csinálni, de mivel egy nőnek tudnak, ezert teljesen természetesen lehetne gyerekük egy nyitottabb társadalomban, valóban szemben a lombikkal, ahol biológiailag. Egyik vagy mintkét fél, elnézést a szóért, defektes.
Ezzel a vitával az a baj, hogy cseppet sem biológiai, hanem pusztán ideológiai. Mert ha csak annak lehetne gyereke, aki tud csinálni, akkor minden lombik, hormon, stb kezelést el kellene utasítaniuk amúgy morális alapon. Welcome sötét középkor.
2020. nov. 23. 17:15
18/40 anonim válasza:
Miért szerinted az emberiség érdekét szolgálja, hogy defektes embereket szaporítanak?
2020. nov. 23. 17:39
19/40 anonim válasza:
22, te ezerszer defektesebb vagy, mint bármelyik meleg es selejtes a genetikad. Remelem meddő vagy soha nem szaporodsz
2020. nov. 23. 17:42
20/40 anonim válasza:
A 22esnek pedig igaza van.
Mindenkire érvényes nem csak ilyen vagy csak olyan berekre. A természet tudja a dolgàt...
Van bizony akinek nem kell szaporodni és ebbe se lombikkal se semmivel nem lenne szabad beleszolni.
Ahogy a hónapokig mesterségesen életben tartás sem normàlis... Mert a természet szelektál
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!