A törvény szerint sporttevékenységeknél nem kell a maszk. Akkor, ha maszk nélkül sétálgatva meglátok rendőröket, az megoldás, ha futni kezdek?
3: Dehát végülis van erre szabály, hogy futáshoz milyen ruhát kell viselni?
4: Szegeden mindenhol kötelező a maszk. Meg amúgy hol van ez megszabva, hogy hol szabad kocogni és hol nem?
"Amúgy meg fegyvertelenre nem lőhetnek."
Na azért ezzel vigyázzál, több ember életét veszélyeztetőre akkor is lehet ha fegyvertelen és a felszólításnak nem tesz eleget.
6: talán mert agyrém ez a szabály, pl egy külvárosi részben, ahol szinte alig vannak az utcán az emberek, minek hordani? Ki lehetett volna jelölni a belvárost, a mars tér környékét, ahol nagyobb a gyalogos forgalom, de hogy a város legutolsó kis zsákutcájában is hordani kell ez inkább kib.szás.
Ezen gondolkodtam én is, hogy azt mondom épp futok, de a kabát meg a farmer kicsit gázosnak tűnik hozzá, szabadidőruhához meg hideg van már, meg nem is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!